Ivan Vučićević
Specijalitet Leontine Vukomanović: Losos na muzički način!
Leaomtina Vukomanović podelila je sa domaćicama način na koji ona pravi lososa. Verujemo da će vam se dopasti.
Leontina podelila sjajan recept za pripremu lososa
SASTOJCI
– 2 fileta lososa
– maslinovo ulje
– morska so
– biber

Arhiva
PRIPREMA
Zagrejte rernu na oko 200 stepeni i za to vreme obložite pleh papirom za pečenje, na njega smestite filete lososa, prelijte ih maslinovim uljem, začinite morskom solju i biberom i pecite 20-25 minuta.
I ništa više! Na ovaj način, dobijate savršeno ispečene i ukusne filete lososa svaki put. Možete ih služiti sa pirinčem, krompirom, uz krompir ili zelenu salatu. Probajte i nećete pogrešiti! Za nas malo lošije domaćice, ovaj recept je proveren i retko kad ne uspe! I obavezno pripremajte obrok uz neku laganu muziku koja vas opušta!

Arhiva
LEONTINA: ZA MENE JE HRANA HEDONIZAM
– Obožavam da jedem i to ne krijem! Uživam u različitim ukusima i trudim se da svaki obrok bude mali ritual! Smatram da generalno obroci treba da nas zbližavaju, a da pod hitno treba da se okanemo brzog obedovanja s nogu – savetuje Leontina.