Svet

19 Oktobra, 2022 17:00

Kad majka i ćerka sviju dom: Zavirite u Leontinin i Lucijin prostor u kom i najlepše bajke postaju stvarnost

Dom Leontine i ćerke Lucije uređen po meri  

Nakon što je na brak sa muzičarem Filipom Patom stavila tačku, Leontina Vukomanović odlučila je da u svom domu izgradi oazu mira za sebe i svoju ćerkicu Luciju.

Dom Leontine i ćerke Lucije

Foto: Instagram

Njih dve svoj stan uredile su tako da mogu da uživaju u svakom kutku i vremenu koje zajedno provode. Leontina Vukomanović poznata je kao izuzetno svedena žena, sa istančanim ukusom, a baš tako je uredila i svoj stan. Dom pevačice dekorisan je svatlim tonovima, u kombinaciji sa sivim elementima nameštaja.

Z vreme novogodišnjih i božićnih praznika njihov dom poprimi potpunu drugu energiju. Obe su veliki ljubitelji ukrasa koji daju taj neodoljivi šmek praznične euforije zbog koje se u njihovom kutku oseća sreća i harmonija kao u pravom bajkovitom filmu.

Pročitajte:  Kad Željkova žena pozove njegovu bivšu – Leontina otkriva detalje telefonskog razgovora sa Jovanom Joksimović

Dom Leontine i ćerke Lucije

Foto: Instagram

Dnevni boravak mesto je na kome ona i Lucija provode najviše zajedničkog vremena, a uživanje ispred malog ekrana, sve više prerasta u zrel razgovore mame ćerke. Svoj kutak Leontina je opremila prostranim krevetom, u kome uživa, a ujedno je za sebe napravila i malu kućnu teretanu.

Terasu je ukrasila brojnim biljkama i cvećem, pa je za sebe i ćerku napravila pravu oazu inspirisanu prirodom budući da je veliki ljubitelj cveća.

Pročitajte: Leontina prvi put o odnosu sa bivšim suprugom – Interes deteta je uvek u prvom planu

Dom Leontine i ćerke Lucije

Foto: Instagram


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: Svet

IZVOR: Story

FOTO: ATA images