Scandal

1 Septembra, 2020 14:03

Lepi Mića otkrio: Brena i Lukas su se posvađali zbog NJEGOVE BIVŠE!

Lepi Mića je pred sam ulazak u novu sezonu „Zadruge” otkrio zašto ne veruje u estradna prijateljstva i istakao da bi neki pevači prodali i svoje najbliže zarad malo slave i para.

Razvezao jezik!

Ne družim se sa estradom, mnogi su za karijeru spremni da prodaju i mamu, i tatu. Poštujem sve što su postigli, niko meni nije kriv što su se oni bavili karijerom dok sam ja radio nešto drugo. Ja sam znao da pevam, a oni koji nisu, bavili su se karijerom i postali su bolji od mene. – rekao je Mića za SCANDAL!  i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miroslav Pržulj (@lepimica_) дана

Sada, u doba korone, svi kukaju jer ne rade pola godine. Spremni su da dobiju koronu preko mikrofona, da uzmu sto evra i da izgube život… Malo im je bilo i po 15.000 evra za noć... Stanovi, jahte, mercedesi… I to im je bilo malo. Svi su i pevači, i urednici, i kompozitori, imaju i TV stanice, snimaju filmove, a po mom mišljenju, posao pevača je samo da peva… Većina njih su izgubili osećaj za realnost i pretvorili su se u finansijske aždaje. Pa stani malo, strpi se.

Mića je prokomentarisao i situaciju u kojoj se našao popularni folker Đani kada je sa svojom suprugom Slađom uhapšen zbog kršenja mera u vreme pandemije korona virusa, a zatim je otkrio šta je to zamerio slavuju iz Mrčajevaca.

View this post on Instagram

Živela ljubav❤️❤️

A post shared by Djani (@djanimusic) on

Čuo sam da je bio uhapšen. Meni je on drag, ali ako je iko uzeo pare, uzeo je Đani! Ja sam za sve njih radnička klasa, proleter, ali džaba im sve kad ustaju i ležu nervozni. Njima je uvek malo, samo grabe. To je isto kao što pričaju budalaštine o honorarima u rijalitiju. Tamo se radi za platu, tako ja radim... Pa malo li je jedna dobra plata?! A oni bi milione i na kraju nema ništa. Te su priče smešne!

Miroslav Ilić ima dosta drugih problema. I on je platio cenu slave, porodica i karijera ne mogu zajedno. Mora da se plati ceh, a što se tiče te gospođe iz Amerike, u to se ne bih mešao. Miroslava cenim kao pevača i umetnika, mada se i on bavio politikom. To mu nije bilo potrebno. Odrekao se ljudi čiji je lik i delo veličao. Ponašao se čudno kad je imao bliske ljude na vlasti, počeo je mnogo da pametuje. Njemu koji je tolika veličina nije potrebna ni partija, ni stranka, ni šurak, ni zet… Tu je napravio grešku – istakao je Mića koji je za kraj otkrio koji je pravi razlog svađe Ace Lukasa i Brene:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана

Sećam se toga, ali samo kroz maglu. Oni su se posvađali zbog Sonje, Lukasove bivše... Mislim da je to bio razlog. U svakom slučaju, rekao sam da je Lukas za mene najkompletniji muzičar kod nas u regionu.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ