Zdravstveno stanje Lepog Miće
Scandal

August 29, 2020 20:00

By

SCANDAL! intervju! Lepi Mića: “Ceca se MNOGO NAPATILA! Mnogi su joj NAUDILI!”

Samo za SCANDAL! Lepi Mića konačno je otkrio sve kontroverze koje se tiču njegovog lika i dela, bez dlake na jeziku priča šta misli o kolegama i objašnjava zašto je rijaliti postao njegov posao.
Ti si apsolvirao šou-program. Da li si nekad poželeo da budeš žiri Zvezda Granda kod Popovića?
– Ne, nikada. Možda bih u Pinkovim zvezdama i bio, ali u Grandu ne! Nemam nikakve odnose s tom kućom. Oni imaju svoje pevače, tu je Bosanac koji je dežurni kritičar, tu je Karleuša, Viki, Keba
Kako ti se čini to što oni rade?
– Mislim da su Zvezde Granda postale rijaliti žirija. Više narod privlače svađe Marije Šerifović, Bekute, Snežane Đurišić, nego izlazak nekog tamo civila iz neke vukojebine koji želi da se takmiči. Mislim da oni unapred znaju ko šta zna i unapred se znaju pobednici.

Lepi Mića: “Sa Bekutom sam bio kao brat, mada je i nju ponela slava!”

A koji cilj imaju članovi Popovićevog žirija?
Njima je jedino cilj da ostanu u medijima. Oni to žele! Ko jednom okusi popularnost, teško se miri ako je izgubi. Jedino sam ja unikatan jer me za to boli ku*ac. Da sam to ganjao, napravio bih neku grešku. Ne treba u životu žuriti, sve dođe na svoje.
Kako ti se čini Bekuta? Ona ne voli rijalitije?
– Bekuta je moj drug sto godina, baš je volim. Top mi je ona, ali i ona se malo… Znaš… Nekad smo radili zajedno, cenim je kao poštenu ženu, to se retko nalazi na estradi, ali se izmenila. Ponela je slava, nije to više Ana koju ja znam. Ali,  ima i pravo.
Da li je JK po tvom mišljenju velika zvezda?
– Nju ne poznajem, upoznao sam joj pokojnu majku. Bila je sa mnom na Farmi i smatram da je bila kvalitetna i pametna žena. Što se Jelene tiče, ne znam je, ali poštujem to što radi. Ali, znam njenog muža Duška. Sećam se kada ga je Terzić doveo. Imao je samo 15 godina i tada je počela njegova karijera.

Lepi Mića: “Brena se sada bavi biznisom”

Ko je najveća zvezda u muzici kod nas?
– Daleko smo mi od nekih zvezda, ali za mene je Ceca broj jedan! A Lukas što se muškaraca tiče…
A Šaban Šaulić?
On je bio ikona folka. To je čovek koji je snimio na hiljade hitova, ali je on ipak posebna priča. Njegov glas je bio specifičan, on je jedan od najboljih naših izvođača. Međutim, Lukas je neko ko može da peva i svira sve. On je i solo pevač uz bend, može sve da svira, peva… I folk, evergrin, turbo-folk. On je najškolovaniji i najtalentovaniji muzičar na prostorima Balkana. Oliver Dragojević je bio vrhunski izvođač, ali samo to što on peva, on nije mogao ništa drugo da peva, Lukas pak može sve! A Ceca je najveća balkanska zvezda u istoriji.
Gde je tu Lepa Brena?
– Mnogi kažu da je Brena najveća zvezda i OK, poštujem i to. Njen lik i delo izuzetno cenim i dok se bavila muzikom, i sada kada se bavi biznisom. To je žena koja zna šta radi, ali Ceca je najveća zvezda na Balkanu, i to svih vremena.
Šta to ima Ceca što nema Brena?
– Niko ne može da bude kao Ceca. To je prosto tako i neobjašnjivo je!

Lepi Mića: “Nisu imali razloga da hapse Cecu”

A kako ti se dopada muzika koju peva Cecina ćerka?
– Top! Anastasija ima takav vokal da mislim da će biti skoro kao majka. Naježim se kad je slušam. Retko da neko zna da peva, a ona zna.
Kako se ti znaš sa Cecom?
– Znamo se preko 30 godina.
Da li se znate preko njenog pokojnog muža?
– Ne, Ceca je bila prijatelj Vladana Lukića, fudbalera Crvene zvezde u vreme kad je Zvezda bila prvak Evrope. Ona je bila dobra sa Lukićem, a ja sam tada dolazio kod njega u restoran u Sopotu. Ceca je tu dolazila sa roditeljima u posetu i tu smo se upoznali. Od tada smo prijatelji. Drago mi je zbog njene dece. Dosta se ona napatila u životu.
Jel bi neka druga žena izdržala sve što je Ceca?
– Ceca je platila slavu svoje popularnosti. Mnogi su prema njoj bili nepravedni, ali sve je to život. Oni koji su je hapsili nisu za to imali razloga, ali neka njima služi na čast. Mogli su da teraju pravdu i ranije, ali ne preko nje. Istresli su svoju nesposobnost na njoj. To je sramno da hapsiš ženu, to je velika nepravda, ali je ona sve to pregrmela. A isto se desilo i Lukasu, i njemu je učinjena nepravda. Tako je kako je, bilo pa prošlo. Moglo je to sve da se reši i bez neke pompe.
Mnogo si pomogao Ivi Grgurić, da li ti se javila nakon pobede?
I nju sam uveo u rijaliti, a još uvek mi se nije javila. Sve kao zvaće na piće, zvaće, a nema je… Štitio sam je, pomagao sam joj, a sad nema vremena za mene…
Da li se ona i Filip iskreno vole?
– Ne znam, ne bih u to ulazio. Nisu mali, znaju šta rade.
A što je bila sa matorim invalidom?
– Pa, zbog para, zbog čega drugog!
Šta misliš o Kristijanu, ulazi u rijaliti?
– On je interesantan, hoće ga ta priča. Prozivao me je, ja sam mu odgovorio na svoj način. Ko je prema meni fin, biću i ja prema njemu.

Lepi Mića: “Đoganijevi su najtragičnija porodica koju znam”

Bio si svedok mnogih porodičnih brodoloma u rijalitiju…
– Da, prvo Kockar-Radanović, pa Subotići, Đoganijevi
Ko je od njih po tvom mišljenju u najgoroj situaciji nakon svega?
– Pa ipak Đoganijevi. I kod Subotića je bilo vređanja, niko ni sa kim nije pričao… Haos je bio, ali se sve sredilo i smirilo. Međutim, sve su sreće iste, ali na različite načine, kao što su sve tuge iste na iste načine. To su njihove tuge. Luna kaže Anabeli puši ku*ac, Gagi Luni je*i se… To se ne radi… Njihova je definitivno najtužnija priča.