Scandal

24 Januara, 2021 14:00

Luna i Marko opet U PROBLEMU! Nova SVAĐA zbog Anabele!

Kako SCANDAL! saznaje, Luna i Marko ponovo imaju probleme, i to zbog njene majke Anabele Atijas zbog koje su i raskidali i imali ozbiljne razmirice! Pošto je Luna već u petom mesecu trudnoće, uveliko s Markom priča o planovima za period kada se beba rodi, pa su se nedavno dotakli teme oko čuvanja bebe i odmah je nastgao haos!

Luna i Marko u problemu!

Kad se beba rodi, Marko će biti mahom zauzet obavezama i biće dosta odsutan, pa je Luna rekla da očekuje da u početku Anabela bude stalno uz nju – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci)

Međutim, Marko joj je odmah naglasio da nema ništa protiv, ali da ipak očekuje da isključivo njih dvoje vaspitavaju dete i da im se niko ne meša, kako ne njeni roditelji, tako ni njegovi. Svakako će babe i dede čuvati unuče, ali on insistira da se u tome ne preteruje jer ne želi da mu dete vaspitavaju babe i dede. Sigurno će doći i njegova mama iz Brusa i pomagaće Luni koliko i Anabela, ali opet je podvukao da to ne zme da uzme maha. Malo je tu pala i rasprava među njima jer je Luna u trenutku pomislila da Marko i dalje ima problem s njenom majkom, međutim, brzo su se oko svega dogovorili i sada je sve u najboljem redu – zaključio je naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL