MAJA BEROVIĆ
Star

5 Januara, 2022 09:15

Maja Berović otkrila pol bebe: Pevačica podelila radosnu vest! (VIDEO)

Atraktivna pevačica Maya Berović sitno broji do porođaja, a za kraj godine je sa svojom publikom na društvenoj mreži Instagram, na neobičan način otkrila pol bebe.

Maja Berović

ATA/IMAGES

Maja Berović otkrila pol bebe!

Naime, muzička zvezda je na svom Instagramu podelila dirljiv video u kom se pozdravila sa 2021. godinom te je 2022.poručila da je “sreća na putu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

– Sreća je na putu – napisala je Maja i dodala u opis emotikon dečaka, a u video klipu se mogu videti kako iz balona ispadaju plave „latice“, što potvrđuje da Maja nosi muško dete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Na videu se takođe nalaze emotivni trenuci sa suprugom Alenom Dragosavom, ultrazvuk bebe, ali i popularno otkrivanje pola deteta uz balone sa konfetama.

Podsećamo, Maja i Alen su  zajedno već skoro dve decenije, i zaljubljeni su kao prvog dana, a Maja je svojevremeno ispričala kada su se desile i njihove prve simpatije:

– Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe – ispričala je Maja svojevremeno.

MAJA BEROVIĆ

IVAN VUČIĆEVIČ

 

AUTOR: STAR

FOTO: ATA/IMAGES