Majka Nemanje Gudelja
Svet

January 19, 2023 19:30

By

Direktno! Olivera Gudelj Nemanji dala savet koji se Anastasiji neće dopasti FOTO

Majka Nemanje Gudelja uz njega u svim životnim okolnima i prilikama

Da Nemanji i Anastasiji u ljubavi cvetaju ruže već smo se uverili nekoliko puta a kako stoje stvari sa svekrvom, nepoznanica je.

Pročitajte: Arkan bi bio ponosan zbog onoga što je učinio Nemanja Gudelj – Anastasija ostala šokirana kada je saznala šta je uradio

Porodica Gudelj

Foto: ATA images

Iako su na početku ljubavi Tasa i Olivera sjajno funkcionisale, nešto je stalo na put njihovom razumevanju i međusobnoj ljubavi.

Javnost veoma često spekuliše da je razlog klasična netrpeljivost snaje i svekrve, dok drugi misle da majka Nemanje Gudelja misli da Cecina naslednica nije dovoljno dobra za njenog prvenca, ali ovo su ipak samo nagađanja.

Pročitajte: Ceci krenule suze kad je videla ćerku – Anastasija zablistala u venčanici FOTO

Mada, ni ona ne bi postojala da članovi porodice ne daju šlagvort za spekulacije. Upravo nešto slično se desilo na današnji dan i to baš na Oliverinom Insatgram profilu. Na Bogojavljensku noć, na fan profil Nemanje Gudelja našla se emotivna poruka za ovaj veliki praznik koji je Olivera odmah podelila na svom Instagramu.

– Pre nego zamoliš za ono što želiš, zahvali na onome što imaš – glasila je rečenica koja se nije odnosila ni na koga lično ali je publika, naravno kao i uvek sve pročitala između redova.

Da li je ovo indirektan savet Nemanji da se drži svoje porodice, ne znamo, a reakciju njegove devojke, Tase na ovaj komentar još uvek nismo videli.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram