Marija i Bebica
BIZARNO

18 Avgusta, 2022 14:34

Pevačica bliska Kulićima tvrdi: Marija i Bebica su u ljubavnoj vezi, oboje Miljanu samo koriste

Marija i Bebica – ima neka tajna veza, tvrdi Saška Karan

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Saška Karan tvrdi da je Marija Kulić u tajnoj ljubavnoj vezi sa ćerkinim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Pročitajte: Kraj Miljaninine i Bebicine romanse – Isplivala Kulićkina prepiska sa Zolom 

Marija i Bebica

Rajko Ristić

– Cela porodica koristi Miljaninu nesreću i uzimaju joj teško zarađene pare koje troše na skupe destinacije i provode. Pogledajte samo Marijin dolazak u bolnicu u Beogradu dok se Miljana bori za život. Namunjila se, obukla mini-suknju da joj se gaće vide. Neću da budem maliciozna da kažem kako su Marija i Bebica u vezi, kako to mnogi tvrde, pa zato oblači kratke suknje, ali nemam drugo objašnjenje – rekla je Karanova, pa Macanovića nazvala robom porodice Kulić.

Pročitajte: Ugovori su već potpisani – Ovo je spisak učesnika Zadruge 6, među njima i mnogobrojne zvezde

Marija i Bebica

Rajko Ristić

Ne treba dirati nikome u bolest deteta, slažem se sa Marijom, ali nju zaista ne možemo nazvati majkom. Šeta se sa Bebicom po Beogradu, hvataju se ruku pod ruku dok uživaju u znamenitostima prestonice i onda se čude što svi misle da su zajedno. To nikako ne ide sa pričom o patnji, bolu za detetom i strahu. Ponekad pomislim da je taj momak kidnapovan i da ga koriste kao se*sualnog roba, pa zato ćuti i ne socijalizuje se sa ljudima – šokirala je Saška izjavama za Alo, pa Miljani ponudila smeštaj i pomoć.

 

IZVOR: ALO

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM