Ceci Ražnatović bilo loše svet novine svet portal
Svet

April 12, 2024 10:15

By

Cecina maturska haljina je ponovo hit među maturantkinjama, a dobro stoji samo prezgodnim devojkama (foto)

Maturska haljina Cece Ražnatović i sada je u trendu

Folk diva Ceca Ražnatović je i pre trideset godina diktirala modne trendove, kao što to čini i danas. A, da je tako svedoči i njena haljina u kojoj se pojavila na maturskoj večeri, pre više od trideset godina.

Maturska haljina Cece Ražnatović kao što se i moglo očekivati bila je najlepša u Žitorađi te godine.

Maturska haljina Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Iako je sa devetnaest godina već bila velika pevačka zvezda, Svetlani roditelji nisu dozvoljavali da zapostavi školovanje, pa je tako zajedno sa svojim školskim drugovima i maturirala.

Pročitajte Dok svi pričaju o Draganinom razvodu on je saopštio prelepe vesti – Pevačica pored njega blista što dokazuje i fotografija

Maturska haljina Cece Ražnatović tada je oduševila sve one koji su imali priliku da je vide, a brojni stanovnici iz Cecinog rodnog kraja su došli ispred restorana u kome se održavalo slavlje samo kako bi videli pevačicu.

Maturska haljina Cece Ražnatović svet portal svet

Ata images

Ceca, tada još uvek Veličković, bila je velika zvezda, ali nije volela posebno da se ističe među svojim drugarima iz škole, međutim, to je bilo nemoguće.

Maturska haljina Cece Ražnatović bila je najlepša

Te večeri u buduću folk divu gledali su i profesori i đaci, ali i svi oni koji su došli u njihovoj pratnji. S obzirom na to da je bila prava lepotica, Cecu bi bilo nemoguće ne primetiti sve i da nije bila pevačka zvezda.

Uz sve to, pevačica je na sebi imala upadljivu ciklama haljinu i jednako upadljive pozlaćene minđuše, koje su tih godina bile neizostavni komad nakita.

Maturska haljina Cece Ražnatović svet portal svet

Instagram

S obzirom na to da su poslednjih godina puf rukavi, ali i ciklama boja veoma aktuelni, moglo bi se reći da je maturska haljina Cece Ražnatović ponovo u trendu, te nije isključeno da će upravo nju na maturu obući njena sestričina Helena Ocokoljić, koja ne likom, ali energijom veoma podseća na folk divu.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM