milica pavlović
Svet

18 Maja, 2022 23:50

Maturska haljina Milice Pavlović će vas ostaviti bez daha

Maturska haljina Milice Pavlović privukla je pažnju kao i pevačica

Pevačica Milica Pavlović večeras se nalazi u Banjaluci, gde se pojavila kao pratilja maturantu Srđanu Adamoviću, učeniku Elektrotehničke škole u Banjaluci.

Milica Pavlović

ATVBL

Pevačicaina maturska haljina je san svake devojke

Milica i Srđan su ispred hotela došli u beloj limuzini, gde ih je dočekao veliki broj novinara i fotoreportera.

Iako je pre nekoliko dana izgubila baku, pevačica je odlučila da će ispoštovati obećanje koje joj je dala, da će posle njene smrti nastaviti da živi i niže uspehe.

Život zaista piše romane, a ja sam do sada u više navrata imala situacije koje su mi za samo jedan tren kompletan život okrenule naopačke. Za godinu i po dana sam ostala bez ljudi koji su bili moja porodica, moj dom, moj tim. U novembru 2020. godine je otišao moj Dude, a danas isti scenario, isti ljudi, samo odlazi i moja Rada. I sada imam dva anđelčića na ramenu. Sa jedne strane si ti, a sa druge moj Dude. I od sutra, zajedno, pišemo nove pobede. Jer, mi smo i dalje tim. Pevamo, igramo, slavimo život. I imam jednu malu molbu za sve ljude koji me poznaju, vole, podržavaju, sreću… Samo me ništa nemojte pitati. Pustite me da naučim da živim sa ovom situacijom na svoj način. A ova bol… Uspeću valjda vremenom nekako da je pripitomim. Bar se nadam da hoću. Moram – napisala je Milica na svom Instagram profilu, pre nego što se uputila u Banjaluku.

Pročitajte: Nakon strašne tragedije u Miličin život vratio se on: Podrška u najtežim trenucima od muške osobe kojoj se nije nadala

MILICA PAVLOVIĆ MATURSA HALJINA

ATVBL

Pevačica je posle koncerta u Banjaluci, gde su je oduševili srednjoškolci, odlučila da jednom od njih bude pratilja na maturskoj zabavi. Slučajnim odabirom, tu sreću je imao Srđan Adamović, učenik Elektrotehničke škole.

Kada se ruku pod ruku sa Srđanom pojavila ispred hotela u kojem se održavalo slavlje, sve oči su bile uprte u njih dvoje, a pevačica je blistala kao i uvek.

Pročitajte: Milica Pavlović ponela trend koji pravi optičku varku: „TANGA“ DETALJ NA HALJINI VIZUELNO SUŽAVA STRUK

Ona se potrudila da bude na visini zadatka, pa je i njena „maturska haljina“ zaista bila prikladna za tu priliku, a dobila je i niz komplimenata među kojima je i onaj da je najlepša banjalučka maturantkinja.

Milica Pavlović

ATVBL

AUTOR: SVET

FOTO: ATVBL