horoskop
Svet

14 Aprila, 2022 08:00

Mesečni horoskop za april: Pred Vodolijama je vreme za zaljubljivanje

Mesečni horoskop za sve rođene u znaku Vodolije

Horoskopski znak Vodolija

MOGUĆA JE PROMENA POSLA

Pomračenje Meseca, koje će se dogoditi 16. maja, u vašem slučaju bi moglo izazvati turbulencije na radnom mestu, te postoje velike šanse da napustite kompaniju u kojoj radite i pređete u konkurentske redove

Zdravlje bi tokom aprila trebalo da vam bude u fokusu. U prvoj polovini meseca bićete prilično poletni, tako da je taj period dobar za trening ukoliko planirate da zategnete mišiće. S druge strane, od 16. do 30. aprila bi bilo dobro da se posvetite detoksikaciji organizma i, u dogovoru sa nutricionistom, počnete da radite na gubljenju viška kilograma, ukoliko ima potrebe za tim. Vaša kuća novca i dalje je veoma moćna – Jupiter i Neptun su i ranije boravili u njoj, a Venera će im se pridružiti 5. aprila. Za njom će, deset dana kasnije, doći i Mars, tako da ćete imati mnogo razloga za slavlje kada je reč o finansijskom aspektu. S druge strane, Venera u kući novca pokazuje da imate podršku porodice, dok Mars ukazuje na to da biste mogli zaraditi od pisanja, podučavanja, trgovine ili marketinga.

Pročitajte: MESEČNI HOROSKOP: Strelac – OZBILJNA VEZA na čekanju!

LJUBAVNA DRAMA
Pomračenje Sunca 30. aprila dogodiće se u vašoj 4. kući, koja se odnosi na dom i porodicu. To može značiti da će doći do „nevolja u raju”, te da su moguća koškanja oko sitnih popravki u kući. S druge strane, budući da je Sunce povezano s vašim ljubavnim životom, jasno je da će njegovo pomračenje imati uticaja i na taj aspekt. Veza bi vam se mogla naći na testu ukoliko se nešto dramatično dešava u životu vašeg partnera (to, na primer, može biti promena posla). Kad smo kod ljubavi, ako nemate partnera, do 20. aprila ćete biti prilično zaljubljive prirode i postoji šansa da ćete skakati iz veze u vezu. Ipak, u poslednjoj trećini meseca ćete se ponašati malo zrelije i shvatićete da vam je ipak potrebna ozbiljna veza, a ne prolazne avanture.

HOROSKOPSKI ZNAC

Getty Images

VREME JE DA ZASIJATE
Dok je kuća novca u aprilu bila u prvom planu, u maju će njena snaga oslabiti. Venera će je napustiti već 3. maja, Jupiter će to učiniti osam dana kasnije, dok će Mars otići odatle 25. maja. Ipak, ne treba da žalite zbog toga – trebalo bi da ste do maja uspeli da uštedite nešto novca, tako da nećete morati da razmišljate o tome i moći ćete da se fokusirate na druge stvari. Ako je vaše školovanje u toku, maj je idealan mesec da briljirate – imate sve predispozicije da oduševite profesore, čak i da vaš trud bude ovenčan nagradama. Vaše komunikacione veštine su i inače jake, a u maju će to biti posebno izraženo.

ZABLUDE O ZDRAVLJU
Pomračenje Meseca će vas 16. maja izbaciti iz koloseka, naročito ako ste rođeni od 14. do 19. februara. Ono će se desiti u vašoj 10. kući, što znači da su moguće turbulencije na poslu. Moguća je čak i promena radnog mesta. S druge strane, budući da je Mesec u vašem slučaju povezan sa zdravljem, možda će vam se učiniti da ste bolesni, ali to će najverovatnije biti zabluda.

vaga horoskop

PIXABAY

LJUBAVNA SLAGALICA
Otkrijte s kim ćete se najbolje slagati tokom aprila i maja. Vodolija i ostali znaci:
OVAN Jedva čekate da odete na zajednički put.
BIK Vaš odnos bi mogao da pređe na viši nivo.
BLIZANCI Poveriće vam svoju ljubavnu dilemu.
RAK Bićete zabrinuti za njegovo zdravlje.
LAV Njegova neodgovornost napraviće vam problem.
DEVICA Već duže vreme vas obožava izdaleka.
VAGA Nećete želeti da razgovarate s njom.
ŠKORPIJA Pretvaraće se da vam je iskren prijatelj.
STRELAC Pokušajte da ne reagujete na njegove provokacije.
JARAC Pokušaće da vas uceni.
VODOLIJA Dopada vam se, ali želite da sačuvate prijateljstvo.
RIBE Možete da flertujete, ali nemojte joj se suviše približavati.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Color Press Group (@colorpressgroup)

IZVOR: ASTRO ZONA

FOTO: PIXABAY, Getty Images