Svet

5 Avgusta, 2020 19:50

Miki Đuričić BEŽI u rijaliti i neće sačekati ROĐENJE DETETA!

Od kada je saznao da će postati tata, Miki Đuričić se totalno povukao, i to ne samo sa društvenih mreža. Više se ni prijateljima ne javlja. Sprema se za rijaliti i strahuje kako će se snaći u ulozi oca piše novi STAR!

„HOĆE I TATU MIRKA DA POVEDE U RIJALITI!“

„Takav je Miki, ima promene raspoloženja. On nije ni planirao ženidbu, mada ga je ta trudnoća u početku baš obradovala. Međutim, devojka živi u Krčedinu, on u Kupinovu, ni ona, a ni on neće da menja sredinu, pa je svako ostao u svojoj kući. Čuju se telefonom, ali od ljubavi nema ništa. Miki će prihvatiti dete i dati mu prezime, a šta će biti i kako će on brinuti o bebi, to niko ne zna. Već mu je frka. Kako se porođaj bliži, on je sve nervozniji”, kaže za STAR Mikijev prijatelj i nastavlja:

https://svet-scandal.rs/novi-star-u-prodaji-na-svim-trafikama-sirom-regiona-novi-broj-donosi-sokantne-price-o-zadrugarima-i-najvecim-estradnim-zvezdama/

„Njemu je poziv za Zadrugu došao kao kec na 11. Hoće čovek da pobegne od svega. Plaši se pomalo očinstva i kako će sve to da izgleda, pa smatra da mu je najbolje da pobegne u rijaliti i da ga nema narednih deset meseci. Čak je razgovarao i sa svojim ocem Mirkom, možda će i on sa njim ući u rijaliti kako bi bio siguran da on neće nešto da petlja i ide u Krčedin da smara devojku i njene roditelje. Zna on da Mirko neće moći da propusti da upozna svoje unuče i da će sigurno otići u Krčedin. Da ne bi tamo, kako kaže, pravio gluposti i pričao svašta, pa možda Mikija i ofirao nešto, najbolje mu je da i njega povede sa sobom. A tako će i više zaraditi. Ne znam šta će biti do septembra, Miki je potpisao, ali Mirko se još nećka”, kaže za STAR Mikijev prijatelj koji se nada da će pre ulaska u rijaliti postati otac i da će častiti sve drugare, baš kao i onog dana kada mu je skinuta nanogica.

NOVI STAR! OTKRIVAMO: Maja TRUDNA sa Janjušem, ovo je PLAN za bebu! Darko se SELI u Bosnu zbog DUGOVA! Miljana mora na OPERACIJU! Gagi u BOLNICI zbog Anabele!

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR