Star

10 Oktobra, 2020 19:00

MIKI IDE NA PSIHIJATRIJSKO LEČENJE! Prijatelj otkriva: „Nada se da neće ponovo završiti u ZATVORU”

Prošle subote Miki Đuričić je po ko zna koji put diskvalifikovan iz rijalitija Zadruga zbog tuče sa Vladimirom Tomovićem čime je sebe doveo u opasnost da završi na robiji!

Miki se krije u Krčedinu kod ćerke Dunje!

Naime, kazna za nasilničko ponašanje je do pet godina zatvora, a kako je Miki već bio osuđivan za nasilje, čak je prošle godine nosio i nanogicu, vrlo lako može da se desi da reaguje tužilaštvo! Sa druge strane, Tomović za sada neće da ga goni privatnom tužbom, međutim, Miki je i te kako u strahu od policije koja svaki čas može da mu dođe na vrata!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели miki djuricic (@mikidjuricickupinovo) дана

Kada je prespavao noć i malo došao sebi, shvatio je šta je uradio, kaže da je zažalio. Kaje se, krivo mu je što je ishitreno reagovao, ali misli da je to sve Tomović ciljano isprovocirao kako bi ga iznervirao i izbacio. Svaki dan ga je podbadao i provocirao za Anđelu Lakićević, bivšu verenicu, što njemu smeta sada kada ima dete sa drugom ženom. Sve mu se skupilo i prosto je morao da reaguje! Skočio je onako razjaren i besan i eto šta se desilo! On ima puno pratilaca i fanova, nada se da će produkcija popustiti i da će ga vratiti da se bori do kraja. Proveo je noć u Kupinovu, a onda je prešao u Krčedin kod žene s kojom ima ćerkicu. Tamo ga niko ne smara, a i uživa sa ćerkicom Dunjom. Jedino mu je zbog toga drago, što će bar uživati u detetu, a za honorar, pa snaći će se on i bez tih para kao i do sada –  za STAR je otkrio Mikijev dobar prijatelj Nebojša Bojović i osvrnuo se na priče da Mikija najviše brine kazna jer je nedavno izašao iz kućnog pritvora.

Miki je bio osuđen zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić na 12 meseci kućnog zatvora. Sve što radi policija prati, tako da mi je onako usput pomenuo da može država opet da ga tereti iako Tomović neće po privatnoj tužbi da ga tuži. Nije mu lako, možda ga samo novčano kazne, a možda opet dobije nanogicu, ko zna… Za ponovljeno nasilničko ponašanje propisana je kazna do pet godina zatvora, a Miki se boji toga više nego ičega, ipak zatvor nije isto što i rijaliti! Zna i on da je to sve bilo javno na televiziji, zato se i plaši policije, pa se sakrio u Krčedin da ga ne bi uhapsili. Praktično se tamo krije. Još više se uplašio kada su mu pomenuli da će možda morati i na psihijatrijkso lečenje da bi se utvrdilo njegovo psihičko stanje. Ipak svako malo nasrće na ljude i bije se, kratak mu je fitilj. On je pre pet godina dobio uslovnu kaznu od pola godine jer je priznao da je prebio Ivana Gavrilovića, i to uživo na televiziji u jednom rijalitiju. Stalno ima iste ispade, možda zbog toga dobije i zabranu učešća u rijalitijima – otkrio nam je jedan od Mikijevih drugova koji je upućen u dešavanja.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR