Unuka Miroslava Ilića svet portal svet tabloid svet
Svet

February 8, 2023 22:13

By

Mirjana Antonović ponovo u zatvoru? Devin nemoćan da pomogne majci, a evo šta sprema Miroslavu

Mirjana Antonović optužila Miroslava da vrši pritisak na nju

U emisiju Puls Srbije uključila se Mirjana Antonović koja tvrdi da je otac njenog sina Devina pevač Miroslav Ilić. Ona je razgovarala sa Ivanom Gajićem povodom tužbe koju je pevač podneo protiv nje.

Pročitajte: Suđenje između Mirjane i Miroslava konačno gotovo – Jedno od njih je iz suda izašlo u suzama 

mirin bivši

FOTO: Ata Images

– U pitanju je krivična prijava protiv mene za krivično delo povrede tajne postupka. Ja nisam smela ništa da prenosim u medijima što se dešavalo. Za to sledi kazna od godinu dana i nije baš prijatno. Ja sam se ipak pridržavala svega što je sudija zahtevala i kad su pregledali sudsku prijavu došli su do toga da je bez osnova i zato su je odbacili – kaže Antonović i dodaje da ovo nije prvi puta da Ilić protiv nje podnosi tužbe:

– Prvo me je tužio za proganjanje. To je glupost velika. Žena koja živi 7000 kilometara daleko od njega da ga proganja. Mene proganjaju svaki dan. Pritisnem blok i nema više proganjanja. Ovo drugo tužba je ipak opasnija.

Pročitajte: Miroslav Ilić očajan, Brena i bivša ljubavnica smislile kako da ga unište – Mirjana me proganja decenijama

miroslav ilić

Ata images

Mirjana Antonović je uverena da Ilić tužbama želi da izvrši pritisak na nju kako bi njen sin odustao od tužbe protiv njega:

Ovo je očigledno sistematski pritisak na majku da bi sin odustao od tužbe. To je i manipulacija suda i zakona. Njemu je sve ovo jako teško palo. Pogotovo što postoji mogućnost da njegova majka ni kriva ni dužna završi u zatvoru. A smeta mi i ovo ometanje svih ovih šarlatana koji pričaju o meni po novinama. To je sve taktika kako bi slomio Devina, a to mu neće upaliti!

Pročitajte: Zorica Marković brani Ilića – Mirjana je uz pomoć drugarica ulovila Miroslava, sad hoće da mu uvali dete

devin i mira antonovic

Bojan Vuković

– Devin je suviše ranjen da bi odustao pošto on ne želi da ijedno drugo dete preživljava takvu bol. Ja mu ne bih dozvolila da on zbog mene ne učini to što želi pa makar završila u zatvoru.

A zašto je Mirjana ranije bila u zatvoru možete pročitati OVDE.

IZVOR: KURIR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES