Svet

12 Januara, 2021 11:02

Mirko SMISLIO ime za bebu – Rodići se otvorili za MIRAZ!

Budući roditelji Miroko Šijan i Bojana Rodić iako još uvek ne znaju pol bebe dali su u pripreme i smišljanje imena. Sa druge strane Mirko i Goca Božinovska spremaju sobu za bebca u Surčinu, dok iz Titela stiže vest o mirazu, navodnu stanu u luksuznom naselju na Novom Beogradnu vrednom 250.000 evra.

Mirko dao ime za bebu

Bojana i Mirko su već spremili imena, a kako saznaje Kurir.rs, tata bi voleo da u slučaju ako bude bude muško, sin ponese ime njegovog oca Zorana, koji je ubijen pre 20 godina. To je u radio njegov prijatelj Veljko Ražnatović, koji je sina nazvao po ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a Mirku se to očigledno veoma svidelo. Ipak, Gocin sin i sestra cecine snajke Bogdane ne znaju pol bebe, pa imaju spremna imena za dečaka ili devojčicu, piše Kurir.rs.

Malo sam zbunjen, još nisam svestan šta se dešava, ali biće to sve super. O imenu deteta smo Bojana i ja pričali, odabrali smo imena i za devojčicu i za dečka, pa šta bude. Još uvek je rano da znamo pol bebe. Nek je ono samo živo i zdravo, nije bitno da li će biti dečak ili devojčica – rekao je Mirko za Kurir televiziju.

I Goca Božinovska ne krije da je srećna zbog sinovljeve odluke, da ako dobije unuka on nosi ime čoveka kojeg je u svom životu najviše volela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мирко Шијан (@miresijan)

Mirko je već počeo da sređuje kuću u Surčinu za prvo vreme i zajedno s majkom Gocom uveliko priprema sobu za bebu, a onda je usledilo iznenađenje. Kad su za vikend Bojana i Mirko bili na porodičnom ručku u Titelu, njeni roditelji su ih obradovali i rekli da će navodno od njih dobiti stan. Bojanina mama Danijela i tata Bogdan rešili su da im obezbede luksuznu nekretninu koja vredi oko 250.000 evra – otkriva izvor blizak Rodićima piše Srpski Telegraf.

Kako ovaj izvor priča, srećnim roditeljima će prve komšije biti poznate lićnosti poput Saše Kovačevića, Milice Todorović, Marije Šerifović, Novaka Đokovića…

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ