veljko i bogdana
Star

10 Januara, 2021 15:00

EKSKLUZIVNO za STAR! Veljko i Bogdana JOŠ JEDNA PRINOVA!

Veljko i Bogdana dobijaju devojčicu, a krajem godine se sele iz Cecine kuće

Po astrološkoj prognozi Goce Dragišić, Veljko i Bogdana su idealan par.
– Veljko i Bogdana imaju kobinaciju uporednog numerološkog koda 257. Ovde se radi o dva tela i jednoj duši. Verujem da je tako i započela njihova veza, prepoznavanjem njihovih duša iz prošlog života – započinje prognozu Goca Dragišić.

 Veljko i Bogdana su dva tela jedna duša

Oni potpuno isto razmišljaju. Njihova bračna zajednica može da bude za ceo život, samo je bitno da Veljko ne menja ponašanje prema ženi. Sledi period u kojem on mora da povede računa o zdravlju, pre svega da se pazi ozbiljnih povreda koje, ako do njih dođe, mogu da budu veoma komplikovane. Neka obrati pažnju na zglobove i na tetive – kaže Goca Dragišić, a što se tiče Bogdane ova godina će biti još lepša nego prethodna.

veljko i bogdana Rajko Ristić Svet

Bogdana će se promeniti i fizički i duhovno

– Bogdana je u prelepoj godini. Promene će se desiti i na fizičkom izgledu i na duhovnom nivou. Maj ili jul je period za proširenje porodice. Veljka i Bogdanu očekuje devojčica, a sve šanse su da se trudnoća desi u maju. Njih dvoje će imati četvoro dece, ali će Bogdana nakon druge trudnoće napraviti bar pet godina pauzu. Vidim da će krajem godine kupiti i nekretninu i da se sele iz kuće u kojoj sada žive.

 

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR