Scandal

8 Januara, 2021 15:00

STIŽE PRINOVA! Goca Božinovska VAN SEBE od sreće!

Nakon što su Mirko Šijan i Bojana Rodić saznali da će postati roditelji, lepu vest podelili su sa svojim najmilijima, a buduća baka Goca Božinovska ne može da dođe sebi od sreće!

Goca Božinovska van sebe od sreće!

Naime, budući roditelji su Goci radosnu vest saopštili na veoma orginalan način – test za trudnoću spakovali su u ukrasnu vrećicu i uručili kao običan poklon. Pevačica je otkrila da nije iz prve shvatila o čemu se radi i istakla da joj je unuče najlepši poklon koji je mogla da dobije za Božić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Rodic (@bojana__rodic)

Najlepši božićni poklon sam dobila. Lepe vesti mi je saopštio moj sin i Bojana. Imali su malu torbicu, u kojoj je bio test trudnoće i zakučio je za jelku. ‘Malo kasnim sa poklonom’, rekao mi je, a već mi je kupio poklon pa sam ga čak i naružila što mi stalno kupuje poklone. Ja izvadim iz torbice i pomislim da je USB, jer mi se telefon pokvario i svi su mi govorili da uzmem USB kako bih sačuvala sve podatke. I ja sam mislila da je USB. To je u naše vreme bilo drugačije, pa sam mislila da je stvarno USB, a Mirko mi kaže da pogledam malo bolje i da haluciniram. ‘Pa pogodio si šta mi treba, baš to mi treba’, a kada sam okrenula i videla da je test za trudnoću bila sam presrećna – rekla je Goca za Kurir.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ