Mlade mame
Svet

29 Decembra, 2021 17:00

MLADE MAME ESTRADE: Muževi ih obasipaju dijamantima i automobilima! Ove dve pevačice dobile najskuplji poklon!

Kada je pevačica Katarina Grujić sa ćerkom Katjom otišla kući iz porodilišta, suprug i novopečeni tata, fudbaler Marko Gobeljić, sačekao ih je najradosniji, a onda je i pokazao koliko je „široke ruke“.

Muževi ih obasipaju dijamantima i automobilima!

Naime, svoju izabranicu je posle porođaja i uprkos ostalim troškovima obradovao poklonom od čak 7.000 evra, prenosili su mediji. I na taj način joj je, između ostalog, dokazao koliko je srećan što se ostvario u jednoj od najlepših životnih uloga.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić Gobeljić (@katarinagrujic.doll)

Nakon što se pevačica  putem društvene mreže, Instagram pohvalila komadom nakita koje je dobila, i prokomentarisala kako je Gobelja „najbolji muž“, što nas podsetilo da se prisetimo i osvežimo naše, a i vaše pamćenje, o čijem se još ovakvom gestu naveliko pričalo, posebno zbog vrtoglave cene prilikom darivanja njihovih muževa! Te smo potražili koje su se sve mlade mame sa estrade obasipale dijamantima, nakitom, a bome i „kolicima“.

MLADE MAME ESTRADE I NjIHOVI POKLONI:

 

„Kolica“za Sevićevu!

Ana Sević

BOJAN VUKOVIĆ

Pošto je rodila Senu, Ana Sević je od izabranika Daniela Nedeljkovića dobila automobil marke „mercedes GLC“, od 70.000 evra, prenosili su mediji. Prema rečima izvora „Informera“, skupoceni poklon ju je sačekao po povratku iz porodilišta, kako je bio kupljen još tada prošlog decembra, ali ga je provozala tek posle porođaja, ne želeći da napušta porodični dom dok devojčica ne ojača.

Hiljade evra za Bekvalčevu!

Nataša Bekvalac

ATA/IMAGES

Nataša Bekvalac, pošto je rodila drugu ćerku, od tadašnjeg supruga Luke Lazukića dobila dijamantsku ogrlicu. Kako su mediji bili prenosili, na nju je dao nekoliko hiljada evra, a kada ju je ugledala, pevačica je bila zaplakala od oduševljenja.

Za Cecinu  snajku, poklon od 5.000 evra!

Veljko RAznatovic,Bogdana Rodic

Rajko Ristić

Mnogi su oni koji su svoje izabranice iznenadili lepim poklonom posle porođaja, ali koliko poznati vole da iznenade svoje najmilije, jasno je bilo i u slučaju Bogdane Rodić.

Kada je rodila Željka Ražnatovića, Ceca je za nju imala poseban dar, ali i skup. kako se šuška u pitanju je ogrlica vredna više od 5.000 evra

Mediji su u to vreme brujali o zlatnoj ogrlici s dijamantima, koju je pevačica s velikom pažnjom odabrala za snaju, a u društvu ćerke Anastasije. Bile su je, navodno, poručile iz inostranstva i sačekala ju je u njihovoj porodičnoj kući, kad je sa sinom izašla iz porodilišta.

I za Nikolićevu, Rasta se pokazao koliko je široke ruke  – poklon od 70.000 evra!

Ana i Rasta

Ivan Vučićević

Naime, kada su pevačica i reper dobili ćerku Taru, on se, prema tadašnjim pisanjima, ozbiljno potrošio, zbog čega je prva Ana ostala bez reči. U pitanju je bio automobil marke „mercedes GLC“, kupe, od 70.000 evra – o čemu, navodilo se, Rasta nije ni razmišljao. Prioritet mu je bio samo da usreći izabranicu i majku njegove princeze.

 

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: Kurir/24sedam

FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ/ATA/IMAGES/STOCKPHOTOS