Svet

October 26, 2022 19:30

By

Svi su mislili da zarađuje na hiljade evra: Sloboda otkrila da živi veoma skromno pa uradila nešto što nije smela FOTO

Modna kombinacija Slobode Mićalović koju ćete sigurno iskopirati 

Već smo dobro upoznati sa „kapsula“ odevanjem, a izgleda da ovaj trend voli i Sloboda Mićalović, ali i brojne druge svetski poznate dame. Iako biste možda pomislili da poznate zvezde imaju dovoljno novca da kupuju odeću, u toj količini, da ih nikada ne vidimo u istoj kombinaciji, prevarili biste se.

Pročitajte: Nisu više klinke – Sloboda Mićalović konačno pokazala kako izgledaju njene ćerke

Ata images

Neke od zvezda obožavaju da recikliraju svoje odevne kombinacije, praćene trendom „kapsula“ odevanja, ali i činjenicom da neke odevne komade prosto samo jako obožavaju. Naša poznata glumica je tako, dosad, tri puta viđena u istoj kombinaciji, a u pitanju je čipkani kombinezon koji je Sloboda rado obukla pred kamerama, nekoliko puta.

Pročitajte: Sloboda Mićalović progovorila o odluci koja joj je promenila život iz korena – Moje ćerke moraju da se naviknu..

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nova.rs showbiz (@nova.rs_showbiz)

Kako sam „kapsula“ trend nalaže, isti odevni komad može da se nosi nekoliko puta bez problema, ali da se oplemeni različitim detaljima. U Slobodinom slučaju, crni čipkasti kombinezon kombinovala je sa različitom obućom, od cipela do sandala. Isto tako, na gostovanju u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, glumica je crni kombinezon oplemenila belom majicom koju je obukla ispod.

Pročitajte: Sloboda Mićalović otkrila bolnu istinu o svom životu

A Sloboda nije jedina koja voli da nekoliko puta obuče istu kombinaciju. Ko još vidi recikliranje odevnih kominacija kao sjajno rešenje a možda i uštedu novca pogledajte na portalu Lepota & Zdravlje!

AUTOR: SVET

IZVOR: Lepota i zdravlje

FOTO: ATA images