Scandal

22 Novembra, 2020 12:00

Nada PROKLELA Tržanku! I Goca sumnja da joj je Nada Topčagić BACILA VRADŽBINE!

U poslednje vreme među muzičarima na estradi proširila se priča da je Nada Topčagić proklela Gocu Tržan i da njoj od tada ništa ne ide od ruke!

Od kada je uvredila stariju koleginicu, Goci ne ide ništa od ruke!

Kako ekskluzivno za SCANDAL! prenosi jedan klavijaturista, i sama Goca, navodno, sumnja da ju je Nada urekla i da joj je bacila neke mađije jer zaista sve što radi ide povuci-potegni i nikako da joj svane na svim životnim poljima! Sve inače datira od jedne emisije Sanje Marinković u kojoj su gostovale i Goca i Nada.

Polemisalo se o seksu, pa je Goca na Nadinu opasku da su danas druga vremena i slobodnija, odbrusila da su i njene generacije bile seksualno i te kako aktivne, te da su orgijali po radnim akcijama i na sličnim skupovima. Nadu je to baš uvredilo i na licu mesta je prekinula da priča s Tržankom.

Sad pak mnogi sumnjaju da je baš tada proklela mlađu koleginicu, a i Nada je i sama rekla da se sve što ona pomisli obistini. Tako je upozoravala i Marinka Rokvića da je ne proziva za bakšiš koji je prema njegovim tvrdnjama ona uzela, i čak i tražila 500 evra za pesmu, inače neće još dugo. Srećom, Marinko je dobro, ali istina je i da se izmirio s Nadom, a šta će i kako će Goca… Videćemo.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!