Neda Ukraden smršala
Svet

28 маја, 2023 11:15

By

Upali obrazi, nigde struka: Neda Ukraden smršala do neprepoznatljivosti, svi se pitaju da nije bolesna FOTO

Neda Ukraden smršala petnaest kilograma, a evo i kako

Neda Ukraden uvek je važila za smernu, odvažnu i hrabru damu za sve u životu, pa i kada je u pitanju eksperimentisanje sa izgledom i figurom. Jedna od najvoljenijih pevačica regiona pleni prepoznatljivim osmehom i harizmom gde god da se pojavi, a njeni hitovi pevaju se kako u diskotekama tako i na svim proslavama jer su vanvremenski.

Pročitajte: Preminula osoba koju je Neda Ukraden obožavala – Otišla je moja inspiracija, idol i snaga FOTO

Neda Ukraden smršala

Foto: Ata images

Iako je u osmoj deceniji života, Nedi godine očito ne mogu ništa, naprotiv, ono što imamo prilike da vidimo preko njenog Instagram profila jeste da izgleda bolje nego ikad i da je u odličnoj formi, a stajlinzi koje ona putem istog prezentuje takođe nailaze mahom na pohvalne kritike. Nikada nije bila od onih pevačica koje nisu imale granicu sa estetskim korekcijama, te je tokom dugogodišnje karijere ostala verna prirodnom izgledu.

Pročitajte: Nakon svih tragedija i Nedu Ukraden zadesila smrt drage osobe – Nekom koga je mnogo volela sada ide na sahranu

Neda Ukraden smršala

Rajko Ristić

Jedna od najnovijih pevačicinih slika otkrila nam je da je ona bila u poseti Bugarskoj kako bi ispromovisala novu pesmu „Viva l’amore“ koju je snimila sa popularnom grupom Vigor i koja je već postala pravi letnji hit, a putem iste uverili smo se i da je Neda Ukraden smršala, i to drastično. Fotografiija kojom je pozdravila fanove širom regiona, jasni je pokazatelj kako dama koja drži do sebe treba da izgleda i kakvu garderobu da bira.

Pročitajte: Zbog razlike u godinama svi su mislili da joj je otac – Ovaj poznati čovek je bivši muž Nede Ukraden FOTO

Neda Ukraden smršala

Instagram

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić