Neda Ukraden i Saša Popović
Svet

February 24, 2023 11:30

By

Neda Ukraden raskrinkala Sašu, ne želi više da ćuti o njemu: Evo ko je sve pao na njegov šarm…

Autobiografija Nede Ukraden otkriva mnogo toga

U odnosu i vezi Nede Ukraden i Saše Popovića mnogo se šuškalo, a kada je ona u svojoj autobiografiji otkrila kako ju je direktor Zvezda Granda “jurio”, Popoviću se to baš i nije dopalo.

Pročitajte: Pored teških optužbi, raskrinkana veza i s ovom pevačicom – Saša Popović napušta Grand

Saša Popović posle operacije

ata images

Branio se i govorio kako nije bilo baš tako kako je Neda tvrdila, ali dobro.

Poznata zvezda ga nije štedela i svima je otkrila da on njoj tako nepouzdan kao partner, nije bio potreban, piše naš NOVI SVET. 

Pročitajte: Još malo života mu je ostalo, Saša Popović otkrio jezive detalje

Rajko Ristić

– On je čovek koga ne možeš da ne voliš, ali kom ne možeš da veruješ. On prosto pripada svima. Erotoman, kakav je bio, nikad nije mirovao. Ta potreba, više nego očigledna, da se svima udvara, da svaku ženu šarmira, bila je deo njegovog karaktera. To nije smetalo samo onim ženama kojima od njega nije trebalo istinsko pripadanje, već nešto drugo. Imao je volju i želju, šarm za desetoricu. Sale je često svojim trudom, šarmom i upornošću umeo da mnogo zgodnijim i poželjnijim frajerima ispred nosa odvede ženu koju su oni hteli da osvoje.

Pročitajte: Ova pevačica želi u žiri Zvezda Granda – Ako Saša kaže DA, između nje i Cece će prštati 

ATA images

– Ko zna ko sve nije pao na njegov šarm. Silne pevačice, glumice, voditeljke, misice, pametne, glupe, crnke, plavuše, visoke, niske. Ta lakoća kojom je on uspostavljao vezu, ta sposobnost da mu ništa ne smeta niti da ga obeshrabruje u naumu da priđe nekoj ženi, to je talenat i veština sa kojom se rađaš i koju likovi kao što je on vremenom dovode do perfekcije. I svi su se pitali na šta on to peca mnoge lepe i poznate žene – otkrila je Neda Ukraden.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images / Rajko Ristić