Komšije Rade Manojlović
Svet

February 21, 2023 20:45

By

Saša Popović raskrinkao Radu i Milana: Ona je otplaćivala njegove dugove, u pitanju su desetine hiljada evra

Saša Popović i Zvezde Granda su već nekoliko dana glavna tema svih medija, jer je bivši takmičar Dušan Vukadinović optužio članove žirija da traže novac od takmičara kako bi stigli do finala. Producent Granda je sve pomenute navode demantovao, tvrdeći da pomenuta priča nema veze sa istinom, te da je Vukadinović veoma razočarao.

Pročitajte: Pored teških optužbi, raskrinkana veza i s ovom pevačicom – Saša Popović napušta Grand 

Ata Images

Međutim, Saša Popović ističe da je bilo mnogo Zvezda Granda u koje se razočarao, pre svega jer je Grand u njih uložio veliki novac, a oni su otišli bez ikakvog objašnjenja. Jedan od njih je Milan Stanković.

Milan Stanković me najviše razočarao. Uradili smo mu jedan album, pripremali drugi. Pazite, danas pevač da dobije jednu pesmu i jedan spot, to košta. Recimo, Tanji Savić smo uradili tri kompletna albuma o našem trošku. Slavici Ćukteraš četiri. Svima smo uradili po jedan, dva ili tri albuma. Tako je bilo i za Milana. Kad je došlo do izbora za našeg predstavnika na Evroviziji 2010. godine, Goran Bregović je tražio Tanju Savić, Radu Manojlović i Milicu Todorović. Onda smo Žika Jakšić i ja rekli: “Čekaj, imamo mi pravog kandidata” i predložili smo Milana. Kad ga je Brega video, rekao je: “Uuu, super, odličan je, njemu ću da napravim pesmu.” – tvrdi Saša Popović pa dodaje:

Pročitajte: Milan Stanković potpuno iskreno – Rada je obeležila moj život 

Milan Stankovic

Rajko Ristić

– Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: “Direktore, ja neću više da budem u ‘Grandu’, hoću da raskinem ugovor.” Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan-danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi to nije obrazložio. Nikad nije došao i rekao: direktore, ja neću da budem zbog toga i toga.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM