Bivši partner Jovane Jeremić
Svet

December 15, 2023 14:30

By

Sve je puklo odmah na početku: Jovana Jeremić s njim prekinula svaki kontakt

Nepoznate činjenice o bivšem mužu Jovane Jeremić iznenadile

Nepoznate činjenice o bivšem mužu Jovane Jeremić isplivale su kada je voditeljka obelodanila novu ljubav. Priče o Jovani Jeremić i njenom izabraniku Draganu Stankoviću kog je voditeljka konačno pokazala javnosti nakon spekulacija o njenom ljubavnom životu ne prestaju već danima.

Bivši partner Jovane Jeremić

Rajko Ristić

Nepoznate činjenica o bivšem mužu Jovane Jeremić, evo šta niste znali

Voditeljka i preduzetnik nedavno su izašli u javnost i razmenjivali nežnosti, a Jovana nikad srećnije nije delovala. Godinu dana nakon što joj se prvi brak završio, konačno je došao trenutak da bude emotivno ispunjena. Voditeljka je od 2017. godine bila s političarem Vojislavom Miloševićem, s kojim je provela četiri godine u braku.

Pročitajte Jovana Jeremić priznala šta oseća prema mužu od kog se nedavno razvela, Voja joj istom merom uzvratio (foto)

Prema njegovim rečima, njegova majka bila je zaslužna što se upoznao sa Jovanom…

Jovana Jeremić u suzama

Ata images

Nepoznate činjenica o bivšem mužu Jovane Jeremić 

Međutim, Jovana i Vojislav imali su turbuletan početak romanse, pa su posle samo nekoliko meseci zabavljanja prekinuli kontakt.

Pročitajte Oglasio se bivši Jovane Jeremić – Boli… jednom zaboli i ne prestaje

Svoju vezu ipak su krunisali brakom, ali on je bio kratkog daha. Mesecima su kružile glasine da se voditeljka jutarnjeg programa razvodi, ali Jovana je na takva pitanja odgovarala zagonetno, sve dok sa bivšim suprugom nije odlučila da tu vest obelodane. Nepoznate činjenica o bivšem mužu Jovane Jeremić do sad niko nije znao budući da su zajedno došli do sporazumnih dogovora.

Rajko Ristić

Prošle godine stavili su tačku na svoj odnos i zajedno su napisali saopštenje o razvodu. Istakli su da će ostati u odličnim odnosima zbog ćerkice Lee, i tako je zaista i bilo. Zajedno brinu o malenoj naslednici i podržavaju se u svemu i dalje preneo je Espreso.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images