Svet

December 2, 2020 20:00

By

Nole na udaru STRANIH MEDIJA! Podsmevaju mu se jer odbija da se VAKCINIŠE?

Prema pisanju tabloida SVET, Novak Đoković opet je na udaru svetskih medija, a ovog puta provokacije britanskog novinara usledile su na temu Noletovog dobro poznatog stava o obaveznoj vakcinaciji.

Nole ne odustaje od svog stava!

Naime, Đoković se, blago rečeno, našao u čudu kad je britanski novinar povezao Australijan open i vakcinaciju i rekao da će u aprilu biti potrebna vakcina da bi se u Melburnu grend slem održao, jer će, navodno, u januara biti pomeren zbog pandemije koja hara planetom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Zaista Vas ne razumem šta ste me pitali. Australijan open? April, vakcina? Izvinjavam se ne kapiram – iznenadio se Novak u Londonu, na šta se novinar nadovezao novim pitanjima o narednoj godini, insistirajući da se dotakne i imunizacije i da prvi reket sveta javno iskaže svoj stav po tom pitanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole)

Ne znam ništa o vakcini da bih otišao u Australiju. Uopšte nisam čuo za to. I nisam čuo da će Australijan open biti u aprilu. Australija je u januaru, pa nisam iskreno ništa čuo o vakcini. Mislim da nije potrebno – rekao je Novak i potvrdio da ostaje pri svom stavu kada je vakcinacija u pitanju. A

Kako SVET navodi, ako Novak bude odbio da primi vakcinu, ukoliko zaista bude obavezna, neće učestvovati na jednom od najvažnjih turnira.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET