Svet

4 августа, 2022 15:38

Dalili zbog ovoga nije dobro: Filip Car smuvao srpsku pevačicu

Nova devojka Filipa Cara je pevačica koju su nedavno povezivali sa prostitucijom

Nakon što se vratio u Beograd iz Crikvenice, Filip Car stalno obilazi noćne klubove, a mnogi tvrde da u alkoholu leči tugu za Dalilom. Međutim, on je nedavno viđen u društvu pevačice Dušice Grabović, a kako tvrde izvori, njih dvoje su bili baš bliski.

Kako prenosi Star, dok je Filip uživao sa Dušicom, Dalila nije sedela skrštenih ruku, već se potrudila da mu pokvari veče.

Pročitajte: Ovako su u mladosti izgledali Dalilini roditelji – Sličnost između Huse i Filipa Cara je neverovatna 

Nova devojka Filipa Cara

Ata images

– Filip je došao u jedan beogradski restoran s nekom muškom ekipom, a nakon pola sata pojavila se i Dušica sa jednim drugom. Sedeli su preko puta jedno drugog, ali Car nije skidao pogled sa nje. Nazdravljali su, smejali se, a onda u jednom momentu Filip je prešao kod Dušice i seo pored nje. Primetio sam da je, dok joj je nešto šaputao, spustio ruku na koleno. Da li ih je malo više alkohol uhvatio ne znam, ali su bili sve prisniji i to su svi prisutni primetili. Očito da je Filip bio baš duhovit jer se Dušica samo smejala i to glasno, a on se trudio i da bude džentlmen pa je vodio računa ima li piće, palio joj cigaretu, ma niko ne bi rekao da je to onaj dečko iz Zadruge što se tukao sa devojkama – priča izvor…

Nova devojka Filipa Cara

Nastavak teksta možete pročitati u najnovijem broju magazina Star.

 

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: STAR

FOTO: ATA IMAGES