Rastina fotografija
PRELEPA

June 21, 2022 21:00

By

Rasta ima novu devojku, fotografije ne lažu: Ovo je misteriozna glumica skrivana od očiju javnosti (foto)

Nova Rastina devojka je neprikosnovena lepotica

Reper Stefan Đurić Rasta nakon dužeg vremena navodno je uplovio u vezu sa 12 godina mlađom Marijom Balaban (22) preneli su domaći mediji. Spekuliše se i da je prelepa Marija je sa 15 godina napustila svoju rodnu zemlju i otišla u Austriju da studira glumu.

Pročitajte: Rasta na nastupu u Metropoli obožavateljki poklonio veoma intimnu stvar

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

Nova Rastina devojka je 12 godina mlađa uspešna glumica i influenserka

Balabanova se trenutno nalazi na univerzitetu “Vienna’s English Theatre Academy”, pa je shodno tome pozorište njena druga kuća. Pored glume, ona je popularna i na Tiktoku gde ima skoro 80 hiljada pratilaca, kojima na šaljiv način prikazuje ponašanje jedne balkanske mame.

Pročitajte: Rasta OTKRIO celu istinu o Ani – Njoj nije dobro

Foto: Instagram Screenshot

“Nindža ratnica”, kako je sebe nazvala na ovoj aplikaciji, dobila je epitet jedne od najboljih mladih influenserki. Ona kaže da se vodi mantrom “moj život je magičan, i ja sam otvorena za primanje”, pa nije ni čudo da je ljubav pokucala na njena vrata. Marija često deli savete mladim devojkama kako treba da se postave i da cene sebe, pa kaže da je inspiraciju pronašla u svojoj mami koja je pisac. Kako je “Telegraf” objavio, Rasta je trenutno nalazi na letovanju sa lepom Marijom, koju je do sada krio od očiju javnosti.

Naime, on je objavio brojne storije u kojima je snimao pratiocima kako uživa na moru, ali i to da nije sam, međutim, usnimio je samo vitke noge devojke sa kojom provodi vreme. Te vitke noge “odale” su repera, a prema saznanjima domaćih medija, vlasnica istih je navodna Marija Balaban.

Pročitajte: Lukas i Rasta PLAĆAJU OGROMNU alimentaciju – A ovo su najveći DUŽNICI

Sudeći i po njenim objavama na Instagramu, jasno je da se reper i 12 godina mlađa glumica nalaze na istim lokacijama.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images