Ljubav Željka Joksimovića
Svađa, pa pomirenje

June 11, 2022 15:00

By

Rastali se Jovana i Željko Joksimović: Ovo su razlozi koji su doveli do kraha ljubavi

Jovana i Željko Joksimović ugrabili su vikend da bez sina Koste i bliznakinja Srne i Ane, otputuju u inostranstvo i par dana uživaju jedno u drugom. Inače, oni važe za jedan od najskladnijih
parova na javnoj sceni, ali kao i svi supružnici i njih dvoje su, bar u prošlosti, imali svoje uspone i padove. Danas nisu samo bračni nego i poslovni parneri, pa zajedno upravljaju medijskom agencijom Tanjug kao i televizijom K1 zbog koje je Jovana i napustila posao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Jovana i Željko Joksimović intrigiraju javnost

Otkako su se 2012 venčali na Maldivima, njihov odnos deluje bajkovito, a to su želeli da javno potvrde i dve godine kasnije kada su obnovili bračne zavete. Ipak postoji nešto čega ne vole da se prisećaju, a to je njihov rastanak posle tri godine ljubavi. Naime, samo 15 dana pošto je pevač Željko Joksimović zaprosio voditeljku Jovanu Janković oni su raskinuli veridbu. Upućeni su tada govorili da su razlog nesuglasice u njihovoj vezi koje su nadjačale ljubav.

Pročitajte: Jovana ostavila Željka Joksimovića zbog navodne gej veze!?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Željko tada nije želeo da krije raskid:

– Tačno je, nismo više zajedno. Iz poštovanja prema Jovani i divnom vremenu koje smo proveli zajedno ne želim da iznosim razloge zbog kojih smo se rastali. Konkretnog razloga zapravo i nema. Jednostavno počeli smo da se razilazimo. Neke stvari nisu mogle da funkcionišu onako kako smo oboje želeli – izjavio je on.

Pročitajte: NE ŽALE PARA! Jovana i Željko izdvojili 250.000 evra za OVO!

Tada se u javnosti pisalo da je ovo druga veridba koju je Jovana raskinula, budući da je pre Željka ostavila i verenika Aleksandra Zeremskog. I ona se tada oglasila, ali je bila nešto direktnija pa je objasnila da su emocije nestale:

– Kao i svaka veza, i naša je imala uspone i padove, nesuglasice i izuzetno lepo trenutke, ali najpravičnije bi bilo reći da se naša ljubav na kraju nekako sama ugasila. Oboje smo se saglasili, razgovarali smo i doneli odluku kao zreli ljudi koji su delili život 3 godine – rekla je tada Jovana, ali drama nije dugo potrajala.

Pomirenje je usledilo prilično brzo i to u Tivtu gde je Željko tada imao nastup, a Jovana otišla privatnim letom da ga poseti. Od tada, njih dvoje se nikada nisu ni razišli niti je u javnost procurela priča o njihovim svađama. Važe za par sa izuzetno skladnim brakom, oboje su posvećeni deci i vrlo uspešni u poslu, a pre par godina od Ivane Mišković i Gorana Karića kupili su velelepnu vilu na Senjaku gde sada žive.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić