novak djokovic
Star

12 Oktobra, 2021 13:29

Novak Đoković se USELJAVA u luksuzni pentahaus na 40. spratu u Beogradu! Platio ga pola miliona evra, a ovaj detalj će vas ŠOKIRATI!

Novak Đoković i njegova porodica biće bogatijii za ultraluksuznu nekretninu u elitnom naselje u srpskoj prestonici, a komašije su preserećene što će im najbolji teniser svete i najuspešniji srpski sportista biti u kraju.

Novak Đoković se USELJAVA u luksuzni pentahaus!

Naime kako su mediji pisali Nole planira da kupi luksuzni stana u naselju West na Novom Beogradu, Novak se odlučio za jedan od najmodernijih delova prestonice, gde će sa porodicom moći da uživa u pogledu nad Beogradom. Tensieru su se dopao  projketa pa je na vreme rezervisao stan koji mu se dopao. Sada se radovi privodi kraju, pa će Nole uskoro moći da se useli u luksuzni stan. Kako se još pisalo ona je nakon izgradnje tražio i da se stan dodatno opremi.

Novak je kaparisao ceo sprat u kuli koja je tek bila u izgradanji, a sada je u završnoj fazi, a imaće čak 40 spratova. Novaku će pripasti poslednji sprat koji ima i najbolji pogled, ali je zato i najskuplji. Cene se kreću u kuli oko 4000 hiljade evra, a idu i preko 5000, koliko košta to što Novak želi – kaže izvor i nastavlja:

novak i jelena djokovic

Nole i Jelena već imaju stan u ovom naselju i tu borave sa decom kada dođu u Beograd, pa pretpostavljamo da možda žele da cela porodica buden aokupi. čim je čuo da se grade novi stanovi, odmah je kontaktirao investitora, izabrao šta želi i tražio broj računa da uplati kaparu. Ovaj stan će biti nešto spektakularno, što najbolji teniser sveta i zaslužuje. Nole je čak naručio i posebne materijala kojima će majstori raditi, iako mu i to, i te kako podiže – kaže ovaj izvor.

Uz to mediji su pisali da je stan plaćen više od pola miliona evra, kao i da poseduje terasu neverovatne kvadrature, od oko 100 kvadrata. Tu je Đoković napravio bazen, koji verovatno bazen na najviše mestu u Beogradu. Takođe, Đoković je kupio i tri garažna mesta, a svako je platio 14.240 evra.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ