Anđelka Prpić trudna
Svet

30 Novembra, 2022 13:00

Novi dečko Anđelke Prpić je sušta suprotnost bivšem: Glumica u ljubavi sa kolegom, gori Instagram FOTO

Novi dečko Anđelke Prpić ipak ostaje tajna, ali je lepo maštati, tvrde njeni pratioce. Ipak, jedna od lepših glumica odlučila je povodom ovoga i dalje ostane tajnovita dok je svojevremeno u intervjuu za „Story“ obećala da će kada se zaljubi o tome obavestiti medije, ali kako godine prolaze svi pomalo sumnjaju u istinitost njenih reči.

Pročitajte: U zagrljaju tuđeg muža – Anđelka Prpić u društvu zgodnog beogradskog frajera (foto)

Foto: Gaja

Ono o čemu u javnosti rado govori je sin Jakša, koji je krenuo njenim stopama i izuzetno je talentovan. Oprobao se i u dramskim i u voditeljskim vodama, zbog čega je glumica veoma ponosna…

Tema o kojoj Prpićeva u poslednje vreme takođe sa osmehom priča su brojni projekti, filmski, televizijski, a sve češće publika je može pogledati i u serijama kako domaćim tako i inostranim. Anđelka trenutno sa Milanom Kalinićem vodi kviz šou „Ko je prvi“, igra u serijama „Radio Mileva“ i „Ne diraj mi mamu“, istovremeno se u bioskopima prikazuje film “ Ala je lep ovaj svet“ u kojem ona tumači glavnu ulogu, ali ona tu ne staje.

Pročitajte: Kada te razvod promeni – Anđelka Prpić u zanosu s koleginicom, pao i poljubac (foto)

Foto: Gaja

Stalno priprema nove projekte a za potrebe jednog nedavno se našla i u kadru sa kolegom Đorđem Mišinom koji je kratkom objavom zbunio svoje i Anđine pratioce na „Instagramu“.

– Zamalo maćeha? – napisao je Đorđe čime je medijima ostavio prostora za spekulaciju.

Pročitajte: Haljine i mini suknje su prevaziđene – Anđelka Prpić zvezda večeri, ovako se oblači žena od stila (foto)

Foto: Instagram

Jedna od onih koja je pojedincima prva pala na pamet jeste da je glumica konačno ponovo zaljubljena i to u čoveka koji iza sebe ima brak i decu, ipak ona razumna većina shvatila je da se mladi Anđelkin kolega samo našalio i da je po svemu sudeći lepa Požarevljanka trebalo za potrebe nekog projekta da mu glumi maćehu, piše Story!

Po svemu sudeći novi dečko Anđelke Prpić bar još neko vreme ostaće tajna, a kada će lepa glumica ponovo obelodaniti ove pikanterije iz svoh života, ostaje samo da čekamo… Sa kolegom Đorđem ništa više nije od prijateljske relacije i ljubavi…

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images