Teodora Džehverović o bivšem
Svet

March 19, 2023 17:30

By

Patila je za Ninom, a onda se pojavio on: Teodora Džehverović pokazala dečka, cvetaju od ljubavi FOTO

Novi dečko Teodore Džehverović spekuliše se da je uspešni košarkaš

Krajem prethodne godine mediji su objavili da su Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli dugogodišnju vezu, iako su pripremali svadbeno veselje za ovo proleće.

Pročitajte: Ovo više boli od raskida sa Ninom – Teodora Džehverović na ivici nervnog sloma zbog roditelja FOTO

Novi dečko Teodore Džehverović

Foto: Rajko Ristić

O razlozima kraha ljubavi mlada pevačica nije želela javno da govori, a kako je i sama više puta istakla novu ljubav će se truditi da krije od znatiželjnih fotoreportera jer ne želi da iko sazna za njenu sreću. Kako smo nedavno pisali, Nino je već pronašao novu izabranicu te je nedavno sa njom otputovao na zimovanje, a kod Teodore nismo znali šta se dešava. Makar ne do skoro…

Pročitajte: U sred priprema za svadbu, skandal – Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Novi dečko Teodore Džehverović

Foto: Ata images

Naime, pronela se vest da je pevačica bacila oko ponovo na košarkaša Crvene Zvezde, Luku Vildozu. Snimljena je na nedavno održanom košarkaškom derbiju gde je svim srcem bodrila Partizan, klub za koji navija od detinjstva međutim mnogi su zaključili da je u beogradskoj Štark areni ipak bila zbog Argentinca.

Pročitajte: Teodora Džehverović spremna za venčanje – Otkrila da je zaveo momak loš VIDEO

Novi dečko Teodore Džehverović

Foto: Instagram

Sa zagonetnim osmehom na licu Džehverovićeva nije želela da otkrije identitet novog partnera, ali sada je sve jasno. Ona je na Instagramu postavila fotografiju gde novi dečko Teodore Džehverović čvrsto drži pevačicu za ruku, a u opisu slike stavila je emotikon srca kako bi pokazala koliko joj je stalo do njega.

Iako i dalje ne znamo ko je sada osvojio srce popularne muzičarke, želimo joj sreću u ljubavi ovog puta, te da uskoro ispuni ovogodišnju želju i stane pred oltar. 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images