Nova devojka Nina Čelebića
Svet

March 9, 2023 09:00

By

Nije dugo patio: Nino Čelebić u zagrljaju nove devojke, svi komentarišu sličnost sa Teodorom FOTO

Nova devojka Nina Čelebića je sušta suprotnost Teodori

Nino Čelebić u žižu medijskog interesovanja nije došao zbog svojih profesionalnih uspeha, već zbog ljubavne veze sa Teodorom Džehverović koja je trebalo da bude krunisana brakom ovog proleća.

Pročitajte: U sred priprema za svadbu, skandal – Raskinuli Teodora Džehverović i Nino Čelebić

Nova devojka Nina Čelebića

Foto: Ata images

Nekoliko godina košarkaš i pevačica uživali su u skladnom odnosu, a iako je sve ličilo na bajku i kako se spekulisalo po beogradskim kuloarima spremali su gala svadbu, usledio je šok – Nino i Teodora su se razišli krajem prethodne godine. O razlozima raskida nisu nikada javno govorili, a reklo bi se da nisu ostali u prijateljskim odnosima nakon kraha veze.

Pročitajte: Porodica košarkaša Nina Čelebića u PANICI – Teodora NIJE za TEBE

Nova devojka Nina Čelebića

Bojan Vuković

Nedavno se pronela vest da je Dževherovićeva našla utehu u mladom fudbaleru, Marku Jankoviću mada je ona to odmah i demantovala navodeći da je slobodna i da ne želi ponovna vezivanja. Nakon što se Nino iselio iz njenog novog stana, kod Teodore se uselila najbolja drugarica kako bi joj nadomestila prazninu.

Pročitajte: Ovo više boli od raskida sa Ninom – Teodora Džehverović na ivici nervnog sloma zbog roditelja FOTO

Nova devojka Nina Čelebića

Ata images

Međutim, njen bivši momak nije dugo patio pa je tako osvanula fotografija na Instagramu gde pozira u zagrljaju lepe brinete na planini. Nova devojka Nina Čelebića je sušta suprotnost mladoj pevačici, a mnogi se slažu da su košarkaš i nepoznata dama savršen par.

Pročitajte: Rastali se Teodora i Nino – Čelebić napustio Srbiju (FOTO)

Kako je Teodora reagovala na ove fotografije, ne znamo, ali jedno je sigurno šansa za pomirenjem Čelebića i Džehverovićeve ne postoji.

AUTOR: SVET

FOTO: Bojan Vuković