Odnos Maje Marinković i Mikice Bojanića
Svet

January 5, 2023 10:15

By

Isplivala istina o odnosu Mikice i Maje: Ovaj čovek ih je razotkrio

Odnos Maje Marinković i Mikice Bojanića već neko vreme intrigira javnost, međutim, pevačev otac, Miloš Bojanić tvrdi da je njihov odnos čisto prijateljski ili da je sve to samo njihova igra.

Pročitajte: Gorka istina koju zna cela porodica – Miloš Bojanić otkrio da li bi Prija bila to što jeste da se nije udala za Filipa 

Ata images

– Ja sam mesec dana proveo u Zadruzi i sa Majom mi je odnos bio kao otac i ćerka. Mnogo me je volela i poštovala kao i ja nju. Kod mene je sakrivala njenu hranu, njene pahuljice i mleko, jede kao miš. Kada je Mikica odlučio da uđe rekao sam mu za moj odnos sa Majom, a on mi je kazao da će imati odnos sa njom kao sa sestrom. Rekao sam mu da je jako dobra devojka, da je njen život je njen život, njegov život je njegov i da ima jako dobru dušu. Jako je duhovita, odličan rijaliti igrač i jednom rečju sam mu rekao da se druži sa najboljima. Tu sam nabrojao Mikija i Miću, da poštuje sve starije. Nisam to ni trebao da mu kažem, on je tako vaspitan i odgajan, ne sumnjam u njega – rekao je Miloš, pa nastavio:

Pročitajte: Ovo je prva supruga Miloša Bojanića, koju je zamenio za 24 godine mlađu FOTO – Evo, šta joj je sve dao posle razvoda 

Ata images

– Bio je mio i drag od samog rođenja i ostao je takav. Verujem da je Maja prepoznala tu njegovu dušu, a i on kada oseti da neko njega poštuje veran je kao pas! Postoji još jedan momenat koji treba uzeti u obzir, postoji opcija da je to njihova igra. Mikica je jako inteligentan kao i Maja, za rijaliti je potrebna ta priča tako da je i to u opciji. Po meni je to 99% opcija igre, jer tako je sve dozvoljeno osim fizičkog kontakta – zaključio je Miloš.

Odnos Maje Marinković i Mikice Bojanića prijateljski

Majin otac Taki, takođe, smatra da je odnos Maje Marinković i Mikice Bojanića samo prijateljski.

– Mikica je jedan domaćin čovek, koji je oženjen, videli smo kakve emocije gaji prema svojoj deci i ženi, video sam kako je plakao. Tako da, imao je sve najlepše da kaže. Ipak je bio tata kada se Maja udavala, ona ga je izabrala za oca, jer ima poštovanje prema Milošu Bojaniću, koji je podržao Maju i kada je ulazila – istakao je Radomir, pa dodao:

Pročitajte: Jezive scene iz Zadruge – Maja ponovo poludela i unakazila Bilala, krv lije na sve strane

Ivan Vučićević

To je čista glupost! Tamo je zatvoren prostor, mora tamo neko s nekim da se druži, ali čim si s nekim malo blizak, ispada da neko nekoga muva. Razumem ja to, ali od tog posla nema ništa. Sad ću da mu pošaljem poklon, kupio sam njemu, Jeleni i Slađi sada za Božić. Mikica nije navalentan, kad bi mene videli ja se svaki dan glrim i ljubim sa drugim devojkama – rekao je šaljivo Taki, pa kroz smeh dodao:

– Maja zna da rasturi brakove, nije ništa sporno (smeh), ali ovde nema šanse. Tamo je zatvoren prostor. On je oženjen ima troje, četvoro dece. Pogotovo što je dobio i instrukcije od oca da bude uz Maju. Od prvog dana je on pokazao da je Majin prijatelj. Sećamo se kad je Maja bila za mis, on joj je odmah da desetku – zaključio je Marinković.

 

IZVOR: pink.rs

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, PRINTSCREEN