Odnos Nikolije i Vesne
Svet

August 29, 2022 20:00

By

Koliko poražavajuće i bolno: Nikolija s gorčinom progovorila o Vesni, ovo je istina o odnosu majke i ćerke

Odnos Nikolije i Vesne poznat je javnosti a sada je Reljina supruga otkrila ko joj je pomogao na početku karijere

Ćerka Vesne Zmijanac, Nikolija Jovanović, već godinama jedna je od najpopularnijih pevačica modernog zvuka na našim prostrima. Kada je bila na samom početku, dosta joj je pomoglo to što je ćerka jedne od najvećih jugoslovenskih zvezda, međutim, pevačica je sada priznala da joj majka i nije baš mnogo pomogla kada je njena karijera u pitanju.

Pročitajte: Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke

Foto: Rajko Ristić

Kako kaže Nikolija, oduvek je bila samostalna pa joj tako nije ni trebala pomoć majke. Kada je uplovila u muzičke vode, pomogao joj je jedan kolega koji je tada već bio na estradi.

– Više puta sam istakla da moja mama nikada nije okrenula nijedan telefon za mene, čak ni za tu prvu pesmu “Ćao zdravo” koju sam snimila u Ateljeu Trag, Milan Stanković me je odveo tamo. Vrlo sam samostalna i nikad nisam dozvoljavala da mi bilo šta neko sredi pa ni ona i nisam uspela. Ja ne želim da se otresem epiteta “ćerka Vesne Zmijanac”, ja sam ćerka Vesne Zmijanac i ja sam najsrećnija što je baš ona moja mama i nikad neću želeti da se otresem toga. Što se karijera tiče, ja imam svoj put mama svoj i to nema veze sa odnosom – kaže Nikolija za Telegraf i osvrće se na odnos sa suprugom, našim takođe istaknutim reperom, Reljom Popovićem.

Pevačica je sada otkrila kako njih dvoje uspevaju da opstanu već dugi niz godina kao par, i to bez afera i skandala, iako žive pod pritiskom javnosti.

Pročitajte: Ne čeka zeta – Vesna Zmijanac u Grčkoj renovira ćerki stan, u sređivanje uložila ogromne pare

Foto: Rajko Ristić

– Ne obazirem se na tračeve. Znamo šta smo mi u biti i šta smo jedno drugom. Sigurni smo u sebe i svoj odnos i to ne mogu glupi tračevi da popljuljaju kada je osnova odnosa zdrava, dobra i na mestu. Nema tu tajne. Ljubav pre svega i što manje uplitanja drugih ljudi u naš privatan život, što se maksimalno trudimo da održimo na nivou na kom je moguće zbog javnog posla.

Pročitajte: Odlazi, gotovo je – Vesna Zmijanac povukla drastičan potez zbog porodice

Pesma Vidovdan

Foto: Rajko Ristić

Jovanovićeva sledeće godine proslavlja deset godina karijere, a sada otkirva i kako će obležiti ovaj jubilej.

– Da, sledeće godine jubilej, decenija provedena na sceni. Iskreno me je malo, ne zateklo nego podsetilo ovo pitanje. Nisam još razmišljala o tome, ali verovatno ću otvoriti šampanjac kao kad je izašla moja prva pesma.

AUTOR: SVET

IZVOR: 24Sedam

FOTO: ATA images