odnos saše popovića i lepe brene
Scandal

24 Aprila, 2022 19:30

OTKRIVAMO! Ovo je prava istina o odnosu Saše Popovića i Lepe Brene!

Odnos Saše Popovića i Lepe Brene intrigira javnost

Još od dana najveće slave Slatkog greha, spekulisalo se da su živa legenda jugoslovenske muzike Lepa Brena i Saša Popović bili u emotivnoj vezi.

Odnos Saše Popovića i Lepe Brene više nije tajna

Kako bi stavio tačku na nagađanja jedan poznati harmonikaš se oglasio i otkrio pravu istinu o Breni i Saši.

— Razumem što je svima osamdesetih delovalo da su Sale i Brena bili zajedno, i ja bih u to verovao da ih oboje dobro ne poznajem ì da nisam s njim provodio dosta vremena. Oni su pre svega bili i ostali veliki prijatelji, međutim, kako su provodili tolike dane zajedno, vremenom je taj odnos dobio na težini, ali ne u muško-ženskom smislu. Ma kakvi – rekao je harmonikaš pre nekoliko godina za Scandal! i objasnio da je Sale Brenu zavoleo kao da mu je rođena sestra.

Pročitajte: Puklo prijateljstvo?! Lepa Brena IZBACILA Sašu Popovića iz kući!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

— Kupovao joj je najlepše haljine i kostime za scenu, ali nikad nije imao nameru da je osvoji, prosto su se voleli kao da su najrođeniji. I on nju, i ona njega. Umeo je da joj pripremi i žurku iznenađenja za rođendan, unajmio bi joj igrače, plesačice, najbolju hranu, piće, nekad su te proslave bile na skupim jahtama… Ali Brena je to i zaslužila, preko nje se i Saša proslavio i prosto je hteo da joj se oduži. Zbog te njegove pažnje i dan-danas svi misle da su oni bili u emotivnoj vezi, međutim, daleko od toga da je to tačno. Njih veže samo bliska prijateljska ljubav koju ništa ne može da poremeti — zaključio je  izvor.

FOTO: Bojan Vuković