Svet

4 Februar, 2021 15:00

OPA! Duško zove LJUBAVNICU da mu se PRIDRUŽI u Turskoj?

Tek što je stigao u novi klub, Duško Tošić je, prema pisanju domaćih medija, izrazio želju da njegova navodna ljubavnica Ana dođe da živi sa njim u Turskoj.

Duško zove ljubavnicu da mu se pridruži?

Prema pisanju Kurira, dizajnerka kupaćih kostima se nedavno vratila iz Istanbula u Srbiju, ali će po svemu sudeći, ponovo morati da spakuje kofere jer fudbaler ne želi da se odvaja od nje.

Duško je navodno otišao korak dalje i predložio Ani da u Tursku povede i svoju decu iz prvog braka, što je njen bivši muž, Peđa Jovanović, kategorički odbio jer navodno želi da njegovi naslednici budu u Beogradu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ✨Ana Jovanovic✨ (@anajovanovic1)

Podsećanja radi, o Duškovoj navodnoj aferi počelo je da se šuška dok je Tošić bio na odmoru  sa ćerkama, a prema pisanju Kurira, na istu destinaciju došla je i njegova nova izabranica sa decom. Da su u istom hotelu navodno su potvrdile i fotografije koje su postavili na Instagram storiju u isto vreme. Međutim, oni su navodno shvatili da neko može to da poveže pa je ona brže – bolje uklonila svoj stori.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pedja Jovanovic (@pedjajovanovic_official)

U jeku ovog skandala oglasio se i Anin bivši muž, muzičar Peđa Jovanović Blizanac, a evo šta je imao da kaže o navodnoj vezi svoje nekadašnje izabranice sa poznatim fudbalerom.

Ana i ja nismo zajedno i nije moje da se petljam i komentarišem bilo šta. Ona i ja smo u super odnosima i uvek ćemo biti – rekao je Peđa za Kurir.

FOTO: GAJA