Scandal

17 Avgusta, 2021 18:00

OPLJAČKALI Vesnu Zmijanac! Ukrali joj preko 50.000 EVRA!

Kako tvrde muzičari koji su svirali tezge sa velikim zvezdama, Vesnu Zmijanac su pojedini godinama potkradali i svesno joj otimali krvavo zarađeni novac!

Opljačkali Vesnu Zmijanac!

Naime, sve se dešavalo kada je Vesna bila na vrhuncu karijere. Tada je mnogo zarađivala, a nije imala mnogo iskustva, pa su prepredeni pojedinci iz orkestara s kojima je imala nastupe to lukavo koristili! Kako za Scandal! objašnjava jedan od muzičara koji je svemu tome svojevremeno bio i svedok, Vesnu je dotuklo saznanje da je potkradaju i prave budalom ljudi koje je pomagala i smatrala kolegama i prijateljima, pa se zbog tog razočaranja povukla u sebe i pala u depresiju!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

Ozbiljne su cifre Vesni ukrali pojedini muzičari s kojima je radila u to vreme, to su na desetine hiljada evra, smem da se zakunem da su je okratili za preko 50.000, a to nije malo. Ona nije obraćala pažnju, samo je ostavljala novac na klavijature ili bubanj, ma gde je stigla, uvek je sa svima delila, a oni su joj iza leđa otimali, to je baš bilo sramno – objašnjava za Scandal! muzičar, upućen u priču, i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Zmijanac (@vesna_zmijanac_official)

PROČITAJTE: Zavili je u CRNO! Ljupki Stević opljačkali stan i OTELI joj sve!

Ona je pak uvek polazila od sebe, nikad nikom ne bi ništa uzela, pa se time vodila, a nije bila svesna u kakvu je košnicu upala kada je dospela na estradu. Tek nakon nekoliko godina shvatila je šta se radi i to je dotuklo. Mnogo se razočarala u ljude koje je smatrala prijateljima, bila je zbog toga jedno vreme u depresiji. Znate, ona je emotivna, veže se za ljude i onda je takvi udarci baš zabole. Naravno, vremenom je shvatila kako šta funkcioniše, pa više niko nije mogao da je pravi ludom, ali znam da je to duboko povredilo, i to ne zbog para, Vesna je laf, njoj pare ne znače ama baš ništa, nego zbog tako gnusnog čina jer bi ona svima dala sve svoje do poslednjeg dinara, a i davala je zaista, i to šakom i kapom – zaključio je muzičar.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ