Svet

9 Juna, 2021 15:00

Ša pukao 50.000 EVRA na OVO! Ima veze sa Tarom Simov!

Tužba protiv Tare Simove koja je zbog agresivnog ponašanja diskvalifikovana iz „Zadruge” povučena je danas nakon što je njen dečko Nenad Aleksić Ša potpisao da preuzima njen dug na sebe.

Ljubavnica ga skupo koštala!

Naime, Nenad je u Rajskom vrtu potpisao sve potrebne papire nakon čega se pohvalio zadrugarima koji su bili zabezeknuti njegovim očajničkim potezom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha)

Razveden sam, a druga stvar je ono što sam uradio – hvalio se reper.

E, tek od danas može da ti bude devojka, a ne švalerka – poručio je Đedović.

Jesi li se ti obratio svojim roditeljima? Ko njega ovde žali? On je lud! Ne radi se o njemu, mi shvatamo njegovu sliku, mi pričamo o durgoj strani. Je l’ tebi ovo normalno – siktala je Jelena.

Normalno, ako planira da sa njom provede život, zna da ona nema i ne može imati, neko sa kim će on biti – izjavio je Mića.

I da neće da bude sa mnom,ja sam čovek od reči! Ako ja osećam tako, ja sam zaradio i svoje pare ću dati gde hoću – izjavio je reper.

Sve ove patnje koje su bile prethodnih meseci su tek tako otišle! 50.000 evra, to je stan jedan ovde! Ponašaš se kao da si joj dao za hleba, stan, dao si za budalaštine, tako ispada! Ti si sada veseo kao da si nekog nahranio -odbrusila je Jelena.

Pa je l’ treba da budem tužan – pravdao se Ša.

Ne, ali da daš novac za neke budalaštine! Znaš li odakle potičeš i koliko si se borio za sve? Ispada da opravdavaš njeno ponašanje – uzvratila je Jelena.

FOTO: RAJKO RISTIĆ