filipa i dalile
Star

1 Novembra, 2021 16:17

Otac Filipa Cara: „Dejan je KRIV što ga je Dalila ostavila”!

Franjo Car, otac Filipa Cara, prvi put se oglasio od kada je njegov sin u rijalitiju i prkomentarisao što se upravo Filip našao kao neko koje rasturio brak Dalile i Dejana. Ipak, Franjo bez rezerve brani svog sina, i ne smtra da je on kriv što se Dragojevićima raspao brak.

Otac Filipa Cara krivi Dejana za sve što se desilo!

Za početak, Franjo je otkrio kako se oseća i kako se nosi sa svime što gleda, a što njegov sin radi u rijalitiju. Kako kaže baš se nervira i ne voli što ga gleda u takvom stanju,

Franjao smatra da njegov sine nije preoteo Dalilu od Dejana, i da ne bi ušao u vezu sa njom da mu ona nije davala signale.

On nije Dejanu oteo ženu, ona je otišla sama. Filip je posle tri dana ustao i rekao „sviđa mi se Dalila“ pred celim stolom. Ona je davala povoda, flertovala je sa njim. Dejanova greška što je puštao to da radi, a znao je kakva joj je prošlost.

Dejan Dragojevic

Takođe, mu ne smeta što je izabrao Dalilu.

Svaki njegov odabir je samo njegov i ja se u to ne mešam. Ako je on srećan i ja sam. Ja sam čovek koji se ženio dva puta, imao sam mnogo žena, svašta mi se dešavalo ali ovako nešto mi se nije desilo nikad. On je puno hrabriji od mene. Ja nikada ne bih imao petlju da ovako nešto uradim javno. To se meri sa ludošću.

Otac Filipa Cara kaže da njemu snajka odgovara, ali da to nije slučaj sa ostatkom porodice.

Sestra bi mu zamerila, a mama mu svaku devojku zamera, pa tako i ovu. – kaže on za Telegraf Jetset.

FOTO: RAJKO RISTIĆ