Scandal

1 Juna, 2021 17:00

Otkrivamo detalje o VERIDBI! Đorđe se sprema da ZAPROSI Anastasiju!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Đorđe Kuljić sprema se da zaprosi Anastasiju Ražnatović! On poštuje njenu želju i neće da je pritiska da se venčaju, ali potajno priželjkuje da se vere i da tako bude siguran da će Tasa jednog dana biti i njegova žena!

Đorđe spreman za ženidbu!

Nakon stana za koji su dali više od pola miliona evra, tačnije dve nekretnine od po sto kvadrata koje spajaju u dupleks i gde će živeti zajedno, Đole je rešio da zaprosi Tasu – započinje izvor Scandala! i dodaje:

On zna da Anastasija još ne planira udaju, ali kako je siguran da je baš ona žena njegovog života i da s njom želi da bude zauvek, rešio je da kupi prsten i da je zaprosi na jednom od egzotičnih putovanja na koje planiraju da idu zajedno. Naravno, to će samo biti kruna njihove velike ljubavi, a venčanje će se prolongirati, možda godinu ili dve… To će već Anastasija da odluči sama, u zavisnosti od njene karijere i ambicija – zaključio je naš izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Inače, Anastasija je izbacila dve nove pesme Gotovo i Izvini koje su preko noći postale hitovi, a izgleda bolje nego ikada, pa je jasno zašto Đole žuri da je zaprosi.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ