Scandal

22 Aprila, 2021 17:00

Sve PRŠTI od LUKSUZA! Ovako izgleda STAN Anastasije i Đorđa!

Đorđe Kuljić , dugogodišnji dečko Anastasije Ražnatović, pazario je dva stana od po 100 kvadrata, od kojih je napravio jedan veliki duplex stan, a mi vam donosimo kako izgleda unutrašnjost stana po opisu njihovih prijatelja.

Sve pršti od luksuza!

Stan je zaista predivan i ogroman, u dnevnoj sobi preferiraju zemljane boje, braon, crno i sivo, ima dosta i belih boja, ali je sve sa stilom i ukusom. Ogromna garnitura koja se nalazi u dnevnoj sobi za ležanje i uživanje je posebno zanimljiva jer može da se koristi i transformiše za više potreba, toliko je velika i prostrana da kada sedneš deluje kao da si legao, samo ona je plaćena kao jedan dobar automobil– priča izvor Scandala! i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Zatim drugo po redu što im je bilo bitno da bude raskošno jeste kućni bioskop kao i rasveta i ozvučenje. Oboje obožavaju da gledaju filmove, da kvalitet bude zaista odličan, vole i da slušaju muziku i da pevaju tako da je i za to odvojena poveća suma novca. Spavaće sobe sa dušecima koji su visoki oko pola metra, a napravljena je i posebna soba za garderobu, s obzirom na to da Anastasija ima dosta stvari a i nove stalno dodaje, isto tako i Đorđe, nije bilo smila praviti samo plakare, bilo je logično da cela jedna soba bude izdvojena za to. Tu je i deo za šminkanje, friziranje, i ulepšavanje, kao i gostinske sobe koje su takođe luks opremljene. Posebno je akcenat dat na kupatila, koji su pravi spa centar, a rađeni su po principu italijnaskog i skandinavskog tipu enterijera– završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ