Đani i Slađa
Svet

7 Februar, 2021 21:00

OTKRIVAMO! Đani odveo Slađu NA LEČENJE!

Otkako je pre dve nedelje supruga Đanija Trajkovića Slađa doživela blaži moždani udar pevač joj se sasvim posvetio. Njih dvoje trenutno borave na Kopaoniku, gde se ona opušta i šeta po svežem vazduhu kako bi se što pre oporavila i ojačala imunitet.

Đani odveo Slađu na lečenje!

Sva sreća pa joj moždani udar nije izazvao neke ozbiljne kompikacije. Viđam ih često kako se šetaju po stazi zdravlja, dugačka je nekoliko kilometara. Kod meštana su nabavili lekovito bilje koje nema šta ne leči – rekao je izvor Sveta i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 🌹sladjana trajkovic🌹 (@sladja_carpediem)

-Tu blizu se nalazi i prava vazdušna banja Brzeća, udaljena je svega 20 kilomentara. Za oporavak dušu dalo, sve prirodno, organsko, zdravo, po recepturi naših predaka. U hotelu imaju i spa centar, bazene, ali je akcenat im je na prirodi i opuštanju, detoksikaciji. Pa, nije džabe još davne 1909. naš regant Aleksandar posetio to mesto sa bugarskim kraljem Ferdinandom i crnogorskim serdarom Jankom Vukotićem. Tu su utanačili Balkanski savez. Od vajkada je ova banja poznata kao jedna od najboljih za problemi sa nervnim sistemom, glavom, centroma za ravnotežu. Đani je svašta nakupovao za Slađu, već imaju ozbiljnu biljnu apoteku za sve i svašta – zaključio je naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ