Dragan Kojic Keba
Scandal

October 9, 2021 14:00

By

OTKRIVAMO! Keba moli Željka i Jovanu za OPROŠTAJ!

Pošto su se Igor Kojić i Severina zvanično razveli, kako SCANDAL! saznaje, Keba sada moli Joksimoviće da se pomire!  Podsetimo, Keba je sa Željkom i Jovanom zahladneo odnose zbog snajke, a kako ona više nije deo njegovog života, rešio je da proba da izgladi odnose sa starim prijateljima.

Keba moli Željka i Jovanu za oproštaj!

Čuo sam da je Keba preko prijatelja poručio Jovani i Željku da bi bilo lepo da se vide i da sve izglade – objašnjava izvor Scandala! i dodaje:

Severina

On je sada popustio, priznao je da je bio pod uticajem Severine i da je to bilo nedopustivo, ali sada, kako je rekao, sve to je iza njega i jako bi voleo da obnovi druženje sa Jovanom i Željkom. Objasnio je da je sve to radio zbog svog sina jer mu je bilo u interesu da on sačuva brak, kao i da tek sada shvata koliko je grešio i koliko je u stvari, kako je još naveo, bio u zabludi kad je snajka u pitanju, a nije bio fer prema Željku i Jovani. E sad, da li su mu oni nešto odgovorili, ja to zaista ne znam. Ko zna, možda se i pomire – završava izvor.

Podsećanja radi, Severina je prekinula kontakt s Jovanom jer je u Jutarnjem programu koji je tada vodila pustila i komentarisala njene nage fotografije koje su u medije dospele jer joj je neko, kako je rekla, hakovao telefon. Jovana na tu temu nikada nije htela javno da komentariše, ali svakako od tada njih dve nemaju više kontakt.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ