Scandal

4 Aprila, 2021 18:00

OTKRIVAMO! Ova ishrana je SPASLA ŽIVOT Marini Tucaković!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Marina Tucaković oseća se sve bolje, a život joj je spasla specijalna ishrana koju praktikuje mesecima unazad.

Otkrivamo čudesnu recepturu!

Naime, Marina više uopšte ne jede meso, isključivo unosi organsko voće i povrće i nastoji da jede sirovu hranu, a kada poželi da se počasti, pojede sirovi losos ili biftek, ali i to baš retko.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Marina kombinuje voće i povrće po specijalnim recepturama nutricionista i to joj baš prija. Sve to jede sa prirodnim medom koji stiže specijalno za nju iz planinskog dela Srbije. Takođe pije i čaj koji jedan travar sprema specijalno za nju i koji u potpunosti odgovara njenom metabolizmu i jača joj imunitet. Naravno, po ceo dan gricka orašaste plodove, bademe, lešnike, orahe, i to sve sirovo, tako da se uz pomoć te ishrane preporodila. To joj je bukvalno spaslo život – objasnio je izvor Scandala!, a i Marina je sama pričala o tome šta konzumira od namirnica:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tucaković (@marina.tucakovic)

Jedino sam jela cveklu, grickala čuvarkuću, pila čaj od koprive i tako neke travke za bolju krvnu sliku – rekla je Marina.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ