Svet

2 Juna, 2021 19:00

OTKRIVAMO! Uroš hoće POMIRENJE, Mladenovićka ni da čuje?

Aleksandra Mladenović i Uroš Živković pre pet godina započeli su svoju vezu, a dve godine nakon toga je i prekinuli. Međutim oni se sve češće viđaju i sve su bliži, pa deluje kao da su probleme od ranije stavili pod tepih i da jedno drugom žele da daju novu šansu.

Spojile ih opet Kaća Grujić i Dragica Zlatić!

Pevačica je slobodna, a i on takođe, pa su na rođendanu zajedničke prijeteljice i koleginice Dragice Zlatć sedeli za istim stolom, baš kao i na rođendanu Katarine Grujić koji je bio samo par dana pre toga.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_)

Aleksandra i Uroš imaju sličan krug prijatelja, pa se često viđaju na privatnim proslavama. Deluje da između njih emocija nikada nije potpuno prestala, pogotovu sa njegove strane. Često ume nešto da joj dobaci ili da je zagrli oko struka iz čista mira. Deluje kao da bi voleo da obnove vezu. Na rođendanu kod Dragice sedeli su jedno pored rugog, on je uzimao njene naočare, isprobavao ih, slikao se s njima, ćaskali su, a onda je Aleksandra u jednom momentu ustala i zapevala Cecinu pesmu, čiji stihovi glase ‘Zaboravi, zaboravi, da sam te ikad volela ludo, zaboravi i nestani možda se jednom desi čudo’, pevala je gledajući direktno u Uroša. Svakako da između njih postoji hemija, samo čekamo nešto da se desi – kaže za Svet izvor blizak pevačici.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ