Scandal

May 26, 2021 12:00

By

Poznate dame u MINIĆIMA! Koja je imala najkraću haljinu na Anastasijinom ROĐENDANU? (ANKETA)

Anastasija Ražnatović je juče povodom svog 23.rođendana organizovala gala proslavu u jednom beogradskom restoranu, a zvaniće lepšeg pola mahom su se odlučile za minijaturne haljine koje su savršeno isticale njihove zanosne obline.

Poskidale se!

Anastasija je za svoj rođendan odabrala kratku žutu haljinu sa dubokim dekolteom koju je krasio šlic sa jedne strane donjeg dela haljine.

Anastasijina majka, Svetlana Ceca Ražnatović zablistala je u kratkoj haljini ljubičaste boje koja je urađena od specijalnog materijala, a dijamantske cipele i minđuše upotpunile su kombinaciju.

Pevačica Aleksandra Prijović se pojavila u minijaturnoj haljini mint boje sa diskretnim detaljima koja je njenu savršenu figuru stavila u prvi plan.

Brenina snajka, Sandra Miljaković je svojom pojavom ostavila sve bez daha. Ona je za ovu priliku odabrala svetlucavu i ultra kratku haljinu, a mnogi nisu mogli da skrenu pogled sa Sandrine vitke figure, ali i njenih dugih nogu.

Marina Visković, pevačica i dobra drugarica Anastasije Ražnatović, odlučila se za plavu, cvetnu haljinu sa dubokim dekolteom, a modnu kombinaciju upotpunila je krem potpeticama i šljokičastom tašnom.

A nas zanima samo jedno – koja je od ovih dama po vašem mišeljenju najviše pokazala ove večeri?

Koja od ovih dama je imala najkraću haljinu?

Vidi Rezultate

Loading ... Loading ...

FOTO: ATA IMAGES