Razvod Milomira Marića i Vesne Radusinović
Svet

October 26, 2021 11:13

By

Ova LEPOTICA je zaludela Milomira Marića! Isplivala fotka!

Fotografija Vesne Radusinović iz mladosti ovih dana glavna je senzacija na društvenim mrežama, a svi komentarišu samo jednu stvar.

Ova lepotica je zaludela Milomira Marića! 

Spisateljica Vesna Radusinović objavila je na Tviteru fotografiju iz vremena kada je zaludela Milomira Marića. Mlada, lepa i crnokosa novinarka, britkim jezikom i svojom direktnošću razoružala ga je tada i do danas je posebna žena u njegovom životu.

Fotografija Vesme Radusinović izazvala je pometnju na internetu, a mnogi su prokomentarisali i da je jasno zbog čega još uvek zauzima mesto u srcu Milomira Marića. Osim lepote, Vesna je Marića osvojila i neverovatnim šarmom, a evo kako je počela njihova ljubavna priča.

U to vreme, Vesna i Milomir bili su kolege i radili su za “Intervju”, simpatije su bile obostrane, ali neko vreme niko od njih dvoje nije bio spreman da načini prvi korak.

https://www.instagram.com/p/CVVTNPjM25C/?utm_source=ig_embed&ig_rid=a0228301-a602-4796-b6e5-1e545527bd63

Kada je jednoga dana Vesna u redakciju donela fotografije svoga sina Vedrana,koga je dobila iz ljubavi sa Dževdetom Tuzlićem, Marić joj je rekao: “Imaš mnogo lepog sina”, a ona ga je šeretksi upirala: „Hoćeš da i tebi rodim jednog?” ispričala je svojevremeno za “Gloriu” ovu anegdotu Vesna.

Tada su i ona i Marić shvatili da su se pre skoro dve decenije već sreli u Podgorici, kada je Vesna potpuno ukrala njegovo srce. Marić joj je pokazao priču koju joj je tada posvetio i tako je otpočela ljubavna priča koja godinama plamsa među njima, piše Story.

FOTO: RAJKO RISTIĆ