Scandal

27 Januara, 2022 16:00

PAKLENI PLAN BILJANE DRAGOJEVIĆ! „Ne mogu ostati imuna!“

Biljana Dragojević presrećna je što se njen sin otkačio od Dalile i što sve više vremena provodi sa Aleksandrom Nikolić. Ona smatra da su prestale da deluju vradžbine koje je na Dejana bacila Dalila, ali bez obzira na to želi da se obračuna sa bivšom snajkom. Biljana je najavila svoj ulazak u rijaliti samo zbog Dalila, ali je pre toga prokomentarisala svog sina.

BOJAN VUKOVIĆ

– Ko što bi rekao Đedović, razmađijao se! Deluje mi dosta bolje, mada još uvek vidim da klacka… Ne da se pomiri, od toga mislim da nema ništa defintivno, nego u smislu osećanja. Ipak, deluje mi mnogo bolje i stabilnije. To još nije to, ali ide ka tome. Sviđa mi se ovakav Dejan. Bori se – rekla je Biljana.

Pročitajte: Biljana Dragojević likuje zbog Dalile i Cara! „Slavićemo kad se Dejan razvede!”

Bez obzira što joj se mnogo više sviđa bliskost Dejana sa Aleks, nego sa svojom suprugom, Biljana ne veruje da će ta veza uspeti:

– Ne mislim da će tu nešto biti, mislim da će biti čisto neko prijateljstvo… Ja bih volela da se tako šali sa svim devojkama, mislim da mu je to najbolje. Neka se druže, šta da kažem, što se mene tiče, uvek su svi dobrodošli kod nas u Veternik, e sad šta će biti i kako će, rano je da se priča. S obziorom na to kako se opekao.

biljana dragojevic

PRINTSCREEN/YOUTUBE

Dejanova majka bi volela da se on ne vezuje ni za jednu devojku, već da počne da uživa u životu:

– Moj savet je – do 35. godine ništa ozbiljno, pogotovo on! David se izđipao do sada, ali do 35. godine muškarac ne treba da se ženi u današnje vreme. Dejan je sebe zarobio pet godina, sada treba da živi punim plućima. Kada je trebalo da izlazi, da menja devojke, bio je zatvoren tamo negde u Šepku, sve dalje se zna. Nisam htela da se trpam i mešam, ali žao mi je – da su ostali u trećoj „Zadruzi“, ovo bi se još tada desilo.

PAKLENI PLAN BILJANE DRAGOJEVIĆ!

Majka Dejana Dragojevića najavila je i da bi ona mogla da uđe u “Zadrugu“ kako bi se obračunala sa svojom snajkom Dalilom:

– Ne mogu ostati imuna na njeno pokvareno ponašanje, prosipanje pepeljare po njemu, gađanje pikavcima… Poludela sam kad sam to videla došlo mi da odem u Šimanovce! Ne mogu da verujem koliko pokvarenosti ima u jednoj osobi, zlo i naopako, ne znam šta bih rekla. Da tako to radi dečku koji joj ništa nije uradio… Toliko sam besna što je Dejanu to radila, ušla bih u Zadrugu samo da je izvređam i da izađem napolje – izjavila je Biljana za „Pink“.

Pročitajte: Zorica Marković „bez dlake“ na jeziku isprozivala pevanje naše najpoznatije pevačice narodne muzike!

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/PRINTSCREEN/INSTAGRAM/