Duško Tošić napustio dom svet portal
Svet

March 7, 2023 22:13

By

Muž Duškove ljubavnice odlučio da progovori: Ja sam za sve kriv

Pevač Peđa Jovanović pogovorio o razvodu sa suprugom

Peđa Jovanović uspešno se bavi muzikom dugi niz godina, a njegovo ime nikada nije dovođeno u vezu sa bilo kakvim skandalima. Međutim, pre nekoliko godina, kada je javnost brujala o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, Peđinu bivšu suprugu, sa kojom ima troje dece, su označili, kao navodnu ljubavnicu poznatog fudbalera.

Pročitajte: Prijatelj porodice Tošić otkrio kako su se Jelena i Duško ponašali dok su svi pisali o tome da fudbaler ima ljubavnicu

Ata images

Iako je dugo ćutao o pomenutoj temi, pevač je nedavno, u specijalnoj emisiji „Ispovest Peđe Jovanovića”, otvorio je dušu i ispričao kako je došlo do kraha ljubavi za koju je verovao da je za ceo život.

– O privatnom životu ne volim mnogo da pričam, ali što se tiče emotivnog plana mogu reći da sam srećan – kaže pevač Peđa Jovanović i otkriva da li je sa bivšom suprugom ostao u kontaktu:

Pročitajte: Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje

Instagram

– Svakodnevno se čujem sa Anom. Ona je jedna sjajna osoba.. U celoj priči za naš razlaz sam ja kriv. U periodu kad sam totalno bio izgubio kompas preterivao sam u piću i ona to više nije mogla da trpi i ne treba da trpi. Niko to ne treba da trpi. Tako da je razlog što smo se mi razišli bio taj što sam ja bio neizdrživ – tvrdi pevač.

Pevač Peđa Jovanović tvrdi: Duško nije kriv za naš razvod

O navodnoj aferi Ane Jovanović i fudbalera Duška Tošića naširoko se pričalo i pisalo, a Peđa tvrdi da drugi muškarac nije bio umešan u njegovo odnos sa bivšom suprugom.

– Mi smo se razišli, ona žena ima pravo da živi svoj život. Ja sam njoj i dan danas podrška u svemu. Što se te teme tiče, ja ni sada ne želim da komentarišem, mogu samo da kažem da je sve u najboljem redu.

Pročitajte: Kad naiđe neka Snežana, rešićemo je otrovnom jabuko – Posle poniženja, Karleuša prvi put progovorila o suparnici 

Ata images

Nakon kraha ljubavi, pevač Peđa Jovanović shvatio je da je krajnje vreme da svoj život promeni i da iskoristi novu šansu koja mu se ukazala, a koja se tiče njegove karijere.

– Bog mi je dao šansu da sad nešto napravim i tu nema mesta neozbiljnosti. Želim da budem profesionalniji u poslu, da budem bolji roditelj i da živim svoj život kako treba – zaključio je on.

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM