Fotografija Duška Tošića
Svet

October 3, 2022 12:45

By

Kad naiđe neka Snežana, rešićemo je otrovnom jabukom… Posle poniženja, Karleuša prvi put o suparnici

Emotivna ispovest Jelene Karleuše tera na razmišljanje

U velikom rođendanskom intervjuu za magazin “Story najveća pop diva Jelena Karleuša ogolila je svoju dušu i tom prilikom govorila o ćerkama, suprugu Dušku ali i o tome zbog čega njeno ime decenijama podiže buru među onima koji ga spominju. Na pitanje da li se oseća kao četrdesetčetvorogodišnjakinja, jasno je rekla:

Pročitajte: Ovako izgleda kad Jelena Karleuša slavi rođendan – Poklone koje je dobila od Duška nije krila

Karijera Jelene Karleuše na vrhuncu

ATA Images

– Žena mojih godina? Ne razumem? Slavim život i dan ka me je majka rodila. A to kako se ja osećam postavljeno je u tonu kao da punim 144 pa sam čudo prirode. Kakvo je to žigosanje brojevima, kakvo je to obeležavanje i stavljanje nekakve kazne i omče oko vrata jednoj ženi? I to jednoj ovakvoj ženi? Tretirajte me kao vampira, sisam crveni sok života iz svega što mogu i zauvek sam mlada. A možda imam 10 vekova života iza sebe. Osećam se odlično, izgledam fantastično. Ako bih nekom rekla da imam hiljadu godina, da li to znači da sam automatski nepodobna za nešto? Za šta – počela je Jelena svoj intervju veoma žustro dodajući i svoje mišljenje i o svetu koji ne shvata jake i nezavisne žene, i koji bez ustručavanja diksredituje žene zbog godina čim pređu četrdesetu…

Pročitajte: Nesrećnice, saberi se – Karleuša upozorila Anu na rečnik i provokacije, prepucavanje preko Instagrama više nije opcija

Razlozi za razvod

– Sve su to mali igrači, malih srca i uskih vidika. Zato se ja nikada nisam uklapala u ovu našu sredinu. Pošto nisam rođena u Americi gde bih bila bog i batina, trudim se da Amerika i svet vrlo prate ono što ja radim. Ameriku ću na kraju naterati da dođe na Balkan. Polako, tek sam počela, a i izlazi novi album. Moj savet svima je da žive koliko mogu do izlaska albuma a posle neka se pakuju za Turkmenistan, tamo ima mesta. Smatram da svi na našoj muzičkoj sceni treba da se grupno mole da mi se nešto desi i da album ne izađe. Jer kad izađe, biće kuku lele.

Pročitajte: Potresna slika – Ovako je izgledala teško obolela Divna Karleuša posle duge borbe s rakom (foto)

Karleušine naslednice juče su proslavile 13. i 14. rođendan

Foto: ATA images

– Mene može da diskredituje samo ona ili onaj koji izgleda bolje i mlađe od mene, ko ima više energije, više uspeha, više snage i u životu i na sceni. Iskreno, ne znam za takve. Ima dobrih, a ja sam najbolja jer tako kaže moje ogledalce. Znate ono ogledalo koje zla kraljica pita svako jutro ko je najlepši na svetu? E, za sada je sve OK, kad naiđe neka Snežana, rešićemo je jednom otrovnom jabukom – zanimljvo je odgovorila Jelena a nedavno je na svom Instagramu podelila i sliku čiji je opis potrvdio sve ovo što je govorila Story.

Pročitajte: U znak nepomirenja – Karleuša nakon svega ovo poručila Tošiću, fotografija sve govori (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Naime, na nastupu u Novom Sadu koji je protekao u sjajnoj atmosferi Jelena je odabrala savršen autfit a šminka i frizura podsetili su na najpolularniju i najlepšu lutku koju devojčice obožavaju – Barbiku. S tim u vezi, pop diva je u svom stilu, vrlo kratko i jasno opisala editorijal sa fotografijama:

–  Barbie wants to be me što u prevodu znači “Barbika želi da bude kao ja” i ovom objavom ponovo dokazala da je u poslu surovi profesionalac. Što se tiče privatnog života, iako je sada u raskoraku i u procesu razvoda, Jelenu čak ni to nije pokolebalo, štaviše, samo joj je dalo vetar u leđa i snagu da se iz svega izdigne kao prava lavica.

Pročitajte: Jelena Karleuša isprozivala poznate dame – Zanemećete kada vidite ko se sve našao na meti njenih kritika

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images